Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ταξίδι ελπίδας για τη Μυρτώ

Η 16χρονη, θύμα της άγριας επίθεσης του Πακιστανού στην Πάρο, αναχωρεί στις 5 Ιουνίου για εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ.

Υπερατλαντικό ταξίδι στην… ελπίδα για τη 16χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη! Το  πανέμορφο κορίτσι που έπεσε θύμα μιας πρωτοφανούς αγριότητας επίθεσης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς τον περασμένο Ιούλιο, στην Πάρο, αναχωρεί  στις 5 Ιουνίου για τη  Βοστώνη, όπου θα παραμείνει με έξοδα του ΕΟΠΥΥ σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Επειτα από τέσσερις και πλέον μήνες παραμονής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και μακρά περίοδο νοσηλείας σε άλλα ελληνικά νοσοκομεία, η 16χρονη θα διακομιστεί στις ΗΠΑ, αφού με εντολή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος ενέκρινε τη δαπάνη για τη νοσηλεία της στις ΗΠΑ, ύψους περίπου 340.000 ευρώ. Ετσι, ο οικονομικός σκόπελος που είχε να αντιμετωπίσει η οικογένεια ξεπεράστηκε και πλέον όλο το βάρος έχει πέσει στην κατάσταση της υγείας της κοπέλας.

Ηδη οι γιατροί των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων, του «Ευαγγελισμού» και του Spaulding Rehabilitation Hospital, βρίσκονται σε ανοιχτή  γραμμή επικοινωνίας για να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες της αεροδιακομιδής της. Από εκείνο το μοιραίο απόγευμα της 22ης Ιουλίου η Μυρτώ δίνει τιτάνια μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια της και να ατενίσει το φως του ήλιου.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και καθημερινά πίσω από την πόρτα του δωματίου 1024, στον 10ο όροφο, καταβάλλεται υπερπροσπάθεια από την ίδια, τους γιατρούς και τους γονείς της ώστε να μπορέσει να βγει από την «επιμένουσα φυτική κατάσταση» (κώμα) που προκάλεσαν οι εγκεφαλικές κακώσεις.

Οπως όμως ανέφεραν χθες στην «Espresso» ιατρικές πηγές, «μετά από αρκετά χειρουργεία, θεραπείες και εξετάσεις, δεν μπορεί να γίνει ιατρικώς κάτι άλλο στο κορίτσι. Εδώ και περίπου τρεις μήνες αναπνέει χωρίς τεχνητά μέσα και ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα των ματιών της» σημείωσαν και πρόσθεσαν: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς της σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό. Οι γονείς της τακτοποιούν όλα τα απαραίτητα για να μπορέσει στις 5 Ιουνίου, αν όλα πάνε καλά, να ταξιδέψει».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα