Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι ανθυγιεινές τροφές στο… μικροσκόπιο!

Πώς κάτι που θεωρείται βλαβερό μετατρέπεται σε ωφέλιμο για τον οργανισμό.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ανθυγιεινά τρόφιμα το κρέας, τις πατάτες, το ψωμί, τα παγωτά. Ομως, συχνά αυτό που θεωρούμε ανθυγιεινό μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι υγιεινό, αλλά και το αντίστροφο. Τα λαχανικά που σοτάρονται σε βούτυρο, τα όσπρια που «κολυμπούν» στο λάδι και η φρουτοσαλάτα που ενισχύεται γευστικά με μέλι, σαντιγί και χυμούς φρούτων μπορούν να μετατραπούν σε ανθυγιεινές επιλογές. Η εκπομπή «Ολα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 17.20 από το Mega, επιχειρεί να απενοχοποιήσει αρκετές τροφές που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ανθυγιεινές και αποδεικνύει με τη συμβολή των επιστημόνων ότι η ποσότητα, η συχνότητα αλλά και ο τρόπος με τον οποίο τις παρασκευάζουμε μπορούν να τις μετατρέψουν σε επιτρεπτές, ακόμη και υγιεινές επιλογές στο διαιτολόγιό μας. Οι συγκρίσεις που γίνονται όσον αφορά το κρέας είναι άκρως εντυπωσιακές, καθώς φαίνεται ότι ένα στήθος κοτόπουλο με την πέτσα είναι πιο ανθυγιεινή επιλογή από ένα ψητό ψαρονέφρι και ότι ένα μπιφτέκι γαλοπούλας μπορεί να είναι πιο παχυντικό από ένα μπιφτέκι που αποτελείται μόνο από άπαχο μοσχαρίσιο κιμά.

Η έρευνα της εκπομπής προσπαθεί να καταρρίψει μύθους γύρω από το λάδι που χρησιμοποιούμε στη διατροφή μας, το ψωμί, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα όσπρια, τα ψάρια, τα γλυκά και το παγωτό. Παράλληλα, με τη βοήθεια χημικού τροφίμων αναζητεί την αλήθεια γύρω από τα τρόφιμα που παραδοσιακά θεωρούμε επιβαρυντικά για την υγεία και το βάρος μας, όπως οι κονσέρβες, τα τυποποιημένα και επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά και τα κατεψυγμένα. Στο στούντιο καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο σεφ Ακης Πετρετζίκης, ο οποίος καλείται να απαντήσει στο ερώτημα αν υπάρχουν καλές και κακές τροφές αλλά και πώς ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύουμε ένα τρόφιμο μπορεί να το κάνει υγιεινό ή ανθυγιεινό. Η εκπομπή ζητεί ακόμη την άποψη ενός ψυχολόγου για το νέο «φαινόμενο» των καιρών, την ορθορεξία, την τάση που εξελίσσεται σε ψυχαναγκασμό όλο και περισσότερων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια να τρέφονται απολύτως υγιεινά με συγκεκριμένες τροφές και να χρειάζονται έως και τρεις ώρες για να προετοιμάσουν ένα γεύμα τους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα