Τα Στρουμφ της…μόδας

Το extreme makeover που έκανε ο Αλεξάντρο Παλόμπο στους μετρ της υψηλής ραπτικής.

Εχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε στις πρώτες σειρές των fashion events ή να διασκεδάζουν ανάμεσα σε μοντέλα, φορώντας δημιουργίες των πιο πρόσφατων κολεξιόν. Ωστόσο, ένας Ιταλός καλλιτέχνης αποφάσισε να κάνει extreme makeover σε προσωπικότητες της μόδας, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ, η Αν Γουίντουρ και ο Μαρκ Τζέικομπς, μεταμορφώνοντάς τους σε Στρουμφ.

Ο Αλεξάντρο Παλόμπο τους έβαψε μπλε, τους έβαλε μυτερά λευκά καπέλα και μεγάλα λευκά παπούτσια, προσθέτοντας στο σκίτσο καθενός εξ αυτών τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το Στρουμφάκι Τζέικομπς, για παράδειγμα, έχει μούσι, τατουάζ στο μπράτσο του και κουβαλάει μια βαλίτσα Louis Vuitton, ενώ η Στρουμφίτα Γουίντουρ έχει αφέλειες και φοράει μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. Σε ρόλο μοντέρνου Μπαρμπα-Στρουμφ, ενδεχομένως λόγω ηλικίας και λευκών μαλλιών, ο Καρλ Λάγκερφελντ, το μπλε alter ego του οποίου φοράει σκούρα γυαλιά κι έχει τα μαλλιά του κοτσίδα.

Από την πένα του Παλόμπο δεν ξέφυγε και η Κοκό Σανέλ, η οποία απαθανατίστηκε με ταγεράκι και τσιγάρο στο χέρι, τη στιγμή που μακράν την πιο σέξι Στρουμφίτα αποτέλεσε η Ντονατέλα Βερσάτσε, χάρη αφενός μεν στα κατάξανθα μαλλιά της και αφετέρου στο αειθαλές σεξαπίλ της. Το κακό παιδί της μόδας, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τον Ζαν Πολ Γκοτιέ, δεν θα μπορούσε να λείπει από το στρουμφοχωριό της μόδας. Ο Ιταλός σκιτσογράφος τον εμπνεύστηκε με μακρύ μαλλί, σκουλαρίκι στο αφτί και την πεντάλφα σαν στάμπα στο T-shirt του, κάνοντας παράλληλα μια άσεμνη χειρονομία με το χέρι του. Αντίθετα, το Στρουμφ Ραλφ Λόρεν φοράει polo μπλουζάκι του οίκου και κρατά ένα μπαστούνι του γκολφ. Ολοι τους ζουν σε ένα κλασικό στρουμφοχωριό, με τη διαφορά ότι όλοι οι δρόμοι του έχουν τις ονομασίες είτε κορυφαίων οίκων μόδας είτε μεγάλων περιοδικών μόδας.

Ο Παλόμπο, λάτρης της βελγικής σειράς κινουμένων σχεδίων που αποτέλεσε τεράστια τηλεοπτική επιτυχία σε δεκάδες χώρες από το 1958 μέχρι και σήμερα, αλλά και της μόδας, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες του.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ζουν μια...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;