Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ελεύθερος (!) ο «χασάπης» της Στυλίδας

Οργή και αγανάκτηση πλημμυρίζουν τις οικογένειες ενός ζευγαριού που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2010 στη Στυλίδα, καθώς ο δράστης, που καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Οργή και αγανάκτηση πλημμυρίζουν τις οικογένειες ενός ζευγαριού που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2010 στη Στυλίδα, καθώς ο δράστης, που καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πριν καν συμπληρώσει έξι χρόνια πίσω από τα κάγκελα. Η απόφαση για την αποφυλάκιση του 74χρονου Δημήτρη Πιλάλη (φωτό), γνωστού και ως «Μητσάρας ο ψαράς», φέρεται ότι ελήφθη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, οι συγγενείς του άτυχου ζευγαριού στο Αχλάδι Φθιώτιδας δηλώνουν εξοργισμένοι από το γεγονός ότι θα τον βλέπουν καθημερινά δίπλα τους.

«Είναι δυνατόν να αποφυλακίζεται ήδη ένας επικίνδυνος άνθρωπος που έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια; Αν είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, ας πήγαινε σε κλινική ή στο νοσοκομείο των φυλακών. Το σπίτι του στο Αχλάδι είναι δίπλα στο σπίτι των ανθρώπων που σκότωσε» είπε ένας από τους συγγενείς των θυμάτων.

Σε κατάσταση σοκ

Το μακελειό είχε συγκλονίσει τον οικισμό Καυκί της Στυλίδας στις 8 Αυγούστου 2010. Τότε ο δράστης είχε ορμήσει σε κατάσταση αμόκ σε 10 συγχωριανούς και συγγενείς τους, οι οποίοι διασκέδαζαν στην παραλία του οικισμού. Στην αρχή με ένα μαχαίρι και ύστερα με καραμπίνα σκότωσε τη 49χρονη νονά της κόρης του και τον 59χρονο σύζυγό της, ενώ τραυμάτισε την 25χρονη τότε ανιψιά τους, την οποία άφησε τυφλή, και έναν 52χρονο!

Οπως είχαν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες, εντολές τού έδινε η 71χρονη γυναίκα του Ελένη: «Καθάρισε τώρα και τους υπόλοιπους. Ξεβρόμισε μια για πάντα το χωριό! Τώρα είναι η ευκαιρία»! Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς, όπου εκδικάστηκε η πολύκροτη υπόθεση, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και 42 χρόνια κάθειρξη, ενώ η σύζυγός του καταδικάστηκε σε 32 χρόνια για συνέργεια.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα