Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

B. Kορέα: Στο στόχαστρο τα τζινς και το piercing

Πόλεμο σε οτιδήποτε παραπέμπει στη Δύση κήρυξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τη δυτική μόδα

Πόλεμο σε οτιδήποτε παραπέμπει στη Δύση κήρυξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τη δυτική μόδα. Απαγόρευσε διά νόμου στη νεολαία της Βόρειας Κορέας να φορά παντελόνια τζιν και να κάνει τρύπες για σκουλαρίκια ή piercing.

Ο Ουν ξεκίνησε πανεθνική εκστρατεία για να αποβάλει τις «δυτικές επιρροές» από τον λαό του, επιβάλλοντας τους παραπάνω αυστηρούς περιορισμούς σε οτιδήποτε παραπέμπει στον δυτικό ρουχισμό και στη μόδα των piercing, καθώς φοβάται ότι επηρεάζουν αρνητικά τους κατοίκους, αλλοιώνοντας τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά τους. «Ενας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός Βορειοκορεατών ξετρελαίνεται με τη δυτική κουλτούρα» αναφέρει ο Ιάπωνας δημοσιογράφος Ισιμάρου Γίρο, που κάνει ρεπορτάζ στη Βόρεια Κορέα.

Εντολές από τον Ουν

Οι νέοι νόμοι θα ισχύουν σε ολόκληρη τη χώρα, όμως ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή στους αξιωματούχους του να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις επαρχίες που γειτνιάζουν με την Κίνα. Ανησυχεί ότι, σύμφωνα με το ιαπωνικό Asia Press, οι επαρχίες της Βόρειας Χαμγιόνγκ και της Γιανγκάνγκ είναι πιο εκτεθειμένες στον «έξω κόσμο», καθώς είναι πιο εύκολο να έρθουν σε επαφή με τα δυτικά ρούχα και τις συνήθειες, μέσω Κίνας.

Η εφαρμογή των νέων κανόνων αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηρή εν όψει του 7ου συνεδρίου του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, στο οποίο ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να εμφανιστεί ως υπερασπιστής της παράδοσης της χώρας του. Την επίβλεψη, όπως αποκαλύπτει η «Daily Telegraph», έχουν αναλάβει ομάδες νεαρών που είναι πιστοί στον Ουν. Δημιουργούν «ομάδες επιθεώρησης», οι οποίες θα καταγράφουν οποιαδήποτε «καπιταλιστική τάση», ελέγχοντας το μήκος από τις φούστες, το σχήμα των παπουτσιών, τις μπλούζες, το κούρεμα των μαλλιών και τα ρούχα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα