Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Εσβησε» ο ήλιος από τη σκόνη!

Απλώθηκε σαν πέπλο στον ελλαδικό ουρανό και «εξαφάνισε» ολόκληρες περιοχές – Ιδιαίτερη προσοχή στις ευπαθείς ομάδες συνιστούν οι ειδικοί

Εξαφανίστηκε η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου! Οχι, δεν ευθύνονται οι… εξωγήινοι γι’ αυτό, αλλά η αφρικανική σκόνη που «κατάπιε» όχι μόνο την καλωδιωτή γέφυρα, αλλά και την Παλιοβούνα, τη Ναύπακτο και όλη την ευρύτερη περιοχή. Παρόμοιο πρόβλημα όμως αντιμετώπισε και η Ηλεία, αφού όσοι βρέθηκαν προχθές το πρωί στο λιμάνι στο Κατάκολο, αλλά και στον Πύργο, δεν έβλεπαν πέρα από τη… μύτη τους, ενώ παρόμοιες σκηνές αντιμετώπισε και η Αθήνα! Η αφρικανική σκόνη απλώθηκε σαν πέπλο στην ευρύτερη περιοχή. Στις φωτογραφίες φαίνεται η εικόνα που επικρατούσε το απόγευμα της Τετάρτης στη Γαβρολίμνη, στο Αντίρριο, στη Ναύπακτο και την Πάτρα. Ως αποτέλεσμα του έντονου φαινομένου, η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου δεν ήταν πλέον ορατή στους κατοίκους των χωριών της Αιτωλοακαρνανίας, που άλλη φορά την έβλεπαν πεντακάθαρα!

Στην Ηλεία επίσης υπήρξε πρόβλημα, με την ορατότητα στην ατμόσφαιρα να έχει περιοριστεί σημαντικά. Οι εικόνες από τις μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr δείχνουν το πρόβλημα που υπήρχε στο Κατάκολο και την πόλη του Πύργου. Ειδικά φέτος το φαινόμενο εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα, ενώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά στις ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες καλό θα ήταν να αποφεύγουν να μετακινούνται χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος και να μην κυκλοφορούν στον δρόμο τις ώρες που το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση. Τα σωματίδια της σκόνης γίνονται τοξικά κατά τη διάρκεια της πορείας τους βόρεια της Σαχάρας και διεισδύουν στο αναπνευστικό σύστημα επιδεινώνοντας τα συμπτώματα των ασθενών που ταλαιπωρούνται από άσθμα, αλλεργίες, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και βρογχικά.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα