Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

«Εξαφανισμένη» στην πισίνα της!

Αναστάτωση με 25χρονη τουρίστρια από το Ισραήλ, που έχασε τον δρόμο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ζήτησε βοήθεια, αλλά, όταν τελικά τον βρήκε, δεν ενημέρωσε και πήγε για μπάνιο

Αναστάτωση με 25χρονη τουρίστρια από το Ισραήλ, που έχασε τον δρόμο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ζήτησε βοήθεια, αλλά, όταν τελικά τον βρήκε, δεν ενημέρωσε και πήγε για μπάνιο

Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και εθελοντές κάτοικοι την έψαχναν παντού, νομίζοντας ότι έδιναν άνιση μάχη με τον χρόνο, και τελικά αποδείχθηκε ότι εκείνη… πλατσούριζε στη waterland του ξενοδοχείου της! Η 25χρονη τουρίστρια από το Ισραήλ προκάλεσε τεράστια αναστάτωση όταν το απόγευμα του Σαββάτου τηλεφώνησε στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και κλαίγοντας ζήτησε βοήθεια.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Οπως πρόλαβε να πει σε σπαστά αγγλικά πριν πέσει η γραμμή, έκανε βόλτα με όχημα τύπου «γουρούνα», που είχε νοικιάσει στην περιοχή της Χερσονήσου, όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε τον προσανατολισμό της. Από τότε δύναμη της Αστυνομίας και της 3ης ΕΜΑΚ άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή αγωνιώντας για την τύχη της, ενώ έψαχναν ουσιαστικά στα τυφλά, καθώς ούτε ακριβή στοιχεία για τη θέση όπου βρισκόταν είχε δώσει ούτε για το ποια ήταν. Το μόνο που γνώριζαν οι Αρχές -από το στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο- ήταν πως η γυναίκα πραγματοποίησε την κλήση ενώ βρισκόταν μεταξύ των περιοχών Σταλίδας και Μοχού.

Πανικόβλητη

Οπως προέκυψε, η 25χρονη από το Ισραήλ κατά τη διάρκεια βόλτας χάθηκε σε κάποιον αγροτικό δρόμο και πανικόβλητη κάλεσε τον διεθνή αριθμό για βοήθεια. Στη συνέχεια, όμως, βρήκε τον δρόμο της επιστροφής, αλλά δεν θεώρησε απαραίτητο να ενημερώσει τις Αρχές ότι είναι καλά για να σταματήσει η μάταιη αναζήτησή της.
Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε να… απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα πάρκου αναψυχής σε ξενοδοχείο! Αναυδοι οι αστυνομικοί τη ρώτησαν τι σήμαιναν όλα αυτά και γιατί δεν ειδοποίησε τις Αρχές, για να πάρουν την απάντηση ότι ξέχασε να ενημερώσει!
«Δυστυχώς, η τουρίστρια επέδειξε μεγάλη αδιαφορία. Με μηδαμινά στοιχεία στα χέρια μας, κάναμε πολύωρες αναζητήσεις, όπως έπρεπε, και υπήρξε καλή συνεργασία με την Αστυνομία» είπε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, αντιπύραρχος Ιωάννης Μαραγκάκης.

fsdfdsfds

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...