Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα. Οσοι είστε αναποφάσιστοι θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δεν φανταζόσασταν.

ΚΡΙΟΣ: Καλό είναι να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις προτού προβείτε σε μεγάλες αλλαγές. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς το συζητούσατε επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμη και αν η σχέση που έχετε δεν είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το εγώ σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα πάψουν να σας θεωρούν αυτοκαταστροφικούς, αν διατηρήσετε μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Ασφαλώς το να μένετε σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον είναι ό,τι χειρότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσοι καθυστερήσατε να πάρετε μια γενναία απόφαση, η οποία θα σας απαλλάξει από στείρες σχέσεις ή θα σας οδηγήσει σε έναν χωρισμό, μπορείτε ακόμα να το κάνετε και να πάψει να αποτελεί την κρυφή επιθυμία σας.

ΛΕΩΝ: Το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό πλέον για τους δεσμευμένους, αλλά καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να φανείτε υποχωρητικοί σε κάποιες παρορμητικές απαιτήσεις του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις που είχε πάρει και είχατε αποδεχτεί.

ΖΥΓΟΣ: Η συσπείρωση των δυνατοτήτων σας θα έχει θετική βαρύτητα προς τον κοινωνικό περίγυρό σας. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελός σας. Μια καινούργια εποικοδομητική συνεργασία θα είναι μια σημαντική πηγή εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε σε εγρήγορση, εφόσον περιμένετε τον μεγάλο έρωτα. Η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και, αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα. Οσοι είστε αναποφάσιστοι θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δεν φανταζόσασταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας αλλά και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες σας θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και προτού τελειώσει η μέρα, θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας, οπότε θα την εκτιμήσετε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...