Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Single mom η Αρτάνι

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια χώρισε από τον Πορτορικανό σύντροφό της, καθώς, όπως λέει η ίδια, δεν στάθηκε στο ύψος του ως πατέρας

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια χώρισε από τον Πορτορικανό σύντροφό της, καθώς, όπως  λέει η ίδια, δεν στάθηκε στο ύψος του ως πατέρας

Εδιωξε τον σύντροφό της, παίρνοντας την «ηρωική» απόφαση να μεγαλώσει μόνη το παιδί τους. Η Αννέτ Αρτάνι δηλώνει πλέον «single mom» και θα κάνει σόλο εμφάνιση στα βαφτίσια του Γρηγόρη Μάξιμου στην Κεφαλλονιά, στις 12 Αυγούστου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια φτάνει σήμερα στα πάτρια εδάφη χωρίς τον Giovanni Olivera, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της τον περασμένο Οκτώβριο.2 259 Οι δυο τους χώρισαν πριν από λίγους μήνες, καθώς -όπως ισχυρίζεται η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso»– ο Πορτορικανός πρώην σύντροφός της δεν στάθηκε στο ύψος του ως πατέρας!

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού, όταν η Αννέτ άρχισε να περνά επιλόχεια κατάθλιψη. «Η συμπεριφορά του Giovanni απέναντί μου δεν ήταν καθόλου καλή εκείνη την περίοδο. Οταν απευθύνθηκα σε ειδικό για να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου, μου είπε ότι έπρεπε να έχω την απόλυτη στήριξη των δικών μου ανθρώπων. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν με στήριξε, αλλά κάθε φορά που του ζητούσα να έρθει μαζί μου στον ψυχολόγο αρνιόταν, λέγοντας ότι δεν πίστευε πως χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν ενδιαφέρθηκε να σταθεί δίπλα στη μητέρα του παιδιού του» λέει η τραγουδίστρια.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν στη συνέχεια. «Αντί να με βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, άρχισε να εξαφανίζεται, αφήνοντάς με να μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μας. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάθλιψή μου και ερχόταν να δει τον μικρό μια δυο φορές την εβδομάδα. Επί της ουσίας τον μεγάλωνα μόνη μου, αφού δεν έχω συγγενείς στη Νέα Υόρκη. Το μόνο στήριγμά μου ήταν η παιδική φίλη μου Βασιλεία Παλμού, που θα γίνει και νονά του Γρηγόρη Μάξιμου» συνεχίζει η Αννέτ, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει μόνη της την επιλόχεια κατάθλιψη.

3 119 4 60

Κατάθλιψη

«Αρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, κάνοντας παράλληλα γυμναστική και σωστή διατροφή. Επικεντρώθηκα στο να είμαι υγιής για χάρη του παιδιού μου. Θα προτιμούσα να τον μεγαλώσω μονάχη μου, παρά με έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα πώς πρέπει να φέρεται ένας σωστός πατέρας και σύντροφος. Ο σωστός πατέρας οφείλει να είναι κοντά στο παιδί του συνέχεια, όχι να το επισκέπτεται όποτε τον βολεύει» σημειώνει η τραγουδίστρια, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό.

«Επρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να τον διώξω από το σπίτι και από τη ζωή μου για τα καλά, διότι δεν θέλω να θεωρήσει ο γιος μου ότι είναι σωστός ο τρόπος που φέρθηκε ο πατέρας του στη μάνα του. Για μένα είναι σημαντικό να μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει να σέβεται τις γυναίκες και να βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένειά του.

5 33

Ο πατέρας του Giovanni άφησε τη μητέρα του όταν εκείνος ήταν μωρό. Το φοβόμουν ότι η ιστορία θα επαναλαμβανόταν, αλλά ήθελα να πιστεύω ότι εκείνος θα έκανε τελικά το σωστό. Επεσα έξω. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Αντί να προσπαθεί να το λύσει, το έβαζε στα πόδια κάθε φόρα. Ο γιος μας παρουσίασε μια αλλεργική αντίδραση σ’ ένα εμβόλιο, όταν ήταν τεσσάρων μηνών, κι εγώ βρισκόμουν όλη νύχτα μόνη στο πλάι του, στο νοσοκομείο. Εκείνος εμφανιζόταν σπάνια και για λίγο. Δεν πειράζει, όμως. Ολα αυτά που πέρασα με έκαναν την Αννέτ που είμαι σήμερα. Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα μέχρι εδώ. Εχω γίνει πολύ πιο δυνατή. Αισθάνομαι ότι ξαναβρήκα την ελευθερία μου ως άνθρωπος. Από τη στιγμή που μπορώ να τα κάνω όλα αυτά μόνη μου, τότε, ναι, θεωρώ πως είμαι μια νικήτρια της ζωής» λέει η γλυκιά Αννέτ.

 04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...