Πέμπτη, 20 Μαρτίου, 2025

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: Η επόμενη ημέρα του ανασχηματισμού

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την...

Εντυπωσιάζει το ζεϊμπέκικο του Μιχάλη Ντελή

Ο Μιχάλης Ντελής έχει πραγματοποιήσει προσεγμένα βήματα στον χώρο...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα έσπασε όλα όταν επέστρεψε στο κελί της

Την αναστολή καθηκόντων των τριών κρατικών ιατροδικαστών που κατέθεσαν...

Μαζί τους το Πάσχα – Στηρίζουμε παιδιά με αναπηρία σε φορείς παιδικής...

Το Μαζί για το Παιδί σας προσκαλεί φέτος το...

Δυο πρώην μαζί στην ίδια βίλα!

Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση Παλαιολόγου και Πάριου μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της ηθοποιού στο «καταφύγιο» του τροβαδούρου της αγάπης στην Πάρο

Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση Παλαιολόγου και Πάριου μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της ηθοποιού στο «καταφύγιο» του τροβαδούρου της αγάπης στην Πάρο

Ζευγάρι ξανά ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου; Αυτό επιμένουν οι φήμες που κυκλοφορούν στην Πάρο τις τελευταίες μέρες, μετά την άφιξη της ηθοποιού στο νησί και τις ολιγοήμερες διακοπές της στο υπέροχο εξοχικό του τροβαδούρου της αγάπης. Ολοι κάνουν λόγο για μια αναμενόμενη επανασύνδεση του ζευγαριού και μάλιστα άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους χαμογελούν αινιγματικά μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Παριανός ερμηνευτής με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκε στο κυκλαδίτικο νησί την πρώην σύντροφό του, την οποία φιλοξένησε για τρεις μέρες στην τεράστια λευκή βίλα με την πέτρινη περίφραξη στην περιοχή Ακρωτήρι. Εντυπωσιασμένη από τα χρώματα της φύσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τράβηξε μια selfie τη στιγμή που απολάμβανε το μπάνιο της στην πισίνα της έπαυλης και έγραψε «Πάρος».

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όλοι το θεώρησαν ως μία επιβεβαίωση πως το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Οι «πρωταγωνιστές» ωστόσο το αρνούνται και ισχυρίζονται πως το μόνο που τους δένει είναι μια δυνατή φιλία, σεβασμός και αλληλοκατανόηση. Ωστόσο, μετά το τέλος της θυελλώδουςς σχέσης τους πριν από σχεδόν έξι χρόνια και ύστερα από το διαζύγιο της ηθοποιού, οι συναντήσεις μεταξύ τους έγιναν πιο τακτικές, όπως οι κοινές βόλτες τους στο Παλαιό Φάληρο, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες η «Espresso».

«Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας πολύ σπουδαίος και αγαπημένος άνθρωπος. Το ότι δεν είσαι μαζί με κάποιον άνθρωπο δε σημαίνει πως δεν υπάρχει αγάπη» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μη κρύβοντας την αδυναμία και τον θαυμασμό της για τον κορυφαίο ερμηνευτή, τον οποίο αποθεώνει στις πρεμιέρες του!

«Δεν ονειρεύομαι οικογένεια και παιδιά. Καθόλου. Ονειρεύομαι μία ισορροπημένη συντροφική ζωή. Δεν είμαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται να κάνουν μωρά στη ζωή τους. Αν προκύψει, ωραία, ευχαρίστως. Αν δεν κάνω, δεν θα το βάλω και μαράζι. Αλλά από μικρή δεν με σκεφτόμουν με μωρά. Τον γάμο τον ήθελα γιατί έχει κάτι ρομαντικό» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε δηλώσεις της.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η Αλεξάνδρα αναχώρησε χθες το βράδυ από την Πάρο για άλλον προορισμό, όπου θα απολαύσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού με φίλες της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… γυαλί δεν κολλάει για Παπαρίζου και Καψάλη, και όλα δείχνουν οριστικό χωρισμό

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες επανασύνδεσης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Υπόκλιση του Καραμανλή στον «Στρατηγό» και στο «Πουλί»

Ο Κώστας Καραμανλής τίμησε τη μνήμη του «Στρατηγού των...

Μαζεύεται ξανά «Το σόι σου»

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι μας στρώνουν ξανά το τραπέζι! Οταν...

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...