Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Η Ζέτα σε ρόλο κυρα-Φροσύνης

Στα Ιωάννινα βρίσκεται η Μακρυπούλια προκειμένου να φωτογραφηθεί για τον χειμερινό κατάλογο ρούχων εταιρείας με την οποία συνεργάζεται.

Από τις Σεϋχέλλες και τα νησιά Μπόρα Μπόρα στα όμορφα Ιωάννινα! Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια που αυτές τις μέρες βρίσκεται στον τόπο της κυρα-Φροσύνης, προκειμένου να φωτογραφηθεί για τον χειμερινό κατάλογο ρούχων της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια. Από το πλευρό της δεν λείπουν όλοι οι στενοί της συνεργάτες, τους οποίους δεν αποχωρίζεται στις σημαντικές δουλειές της. Ανάμεσά τους ο make-up artist και hair stylist Γιάννης Μαρκετάκης, ο στιλίστας Γιώργος Σεγρεδάκης και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Μάλιστα, τόσο η αγαπημένη φωτογράφος των επωνύμων όσο και ο επιτυχημένος make-up artist δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στιγμιότυπα από τα παρασκήνια στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram και το Twitter.

Η Ζέτα, χαλαρή και αμακιγιάριστη, ποζάρει με τη σύντροφο του Αποστόλη Τότσικα προτού παραδοθεί στα χέρια του μακιγέρ της, ενώ παίζει με τον φακό χρησιμοποιώντας ένα μαντίλι, το οποίο πότε φοράει στο κεφάλι και πότε κρατάει μπροστά στο πρόσωπό της, αφήνοντας μόνο τα μάτια της ακάλυπτα. Είτε έτοιμη για φωτογράφηση είτε στο στάδιο της προετοιμασίας, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι εντυπωσιακή. Οσοι έχουν δει τις λήψεις που έχουν γίνει για την κολεξιόν μιλούν για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα έχει συνδυάσει τη φωτογράφηση με τη διασκέδαση, αφού τα πρωινά δουλεύουν αρκετές ώρες σε διάφορα χωριουδάκια, ώστε να πετύχουν το επιθυμητό φωτογραφικό αποτέλεσμα για την καμπάνια, ενώ τα βράδια πηγαίνουν σε ταβερνάκια και απολαμβάνουν τοπικά εδέσματα.

Η Ζέτα είναι ευδιάθετη και ξεκούραστη και φαίνεται πως η πολυήμερη παραμονή της στην Πάρο της έχει κάνει κάτι παραπάνω από καλό. Οι καλοκαιρινές διακοπές για εκείνην έχουν αρχίσει από νωρίς, ενώ όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τού το επιτρέπουν, μαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηγιάννης. Κάποιος πρέπει πάντως να προσέχει και την… οικογενειακή επιχείρηση, το παγωτατζίδικο που διατηρεί το ζευγάρι στο νησί των Κυκλάδων, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές ντόπιων, αλλά και τουριστών.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα