Ωρα για μπανάκι!

Ηλεία: Οι τρυφερές στιγμές της μαμάς ελαφίνας με το μικρό της

Ηλεία: Οι τρυφερές στιγμές της μαμάς ελαφίνας με το μικρό της

Ωρα για… μπανάκι, σκέφτηκε η μαμά ελαφίνα και βάλθηκε να καθαρίσει, δίνοντας γλυκά φιλιά, το μικρό της! Τις τρυφερές εικόνες αποτύπωσε στον φακό του ο Αντώνης Νικολόπουλος, ο οποίος διατηρεί φάρμα στο χωριό Ακροποταμιά Πηνείας στην Ηλεία.f3 93

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η πανέμορφη ελαφίνα έπλενε για ώρα με τη γλώσσα της το θηλυκό μικρό της. Μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι η οικογένεια ελαφιών ζει στη φάρμα τεσσάρων στρεμμάτων στο πατρικό σπίτι του στην Ακροποταμιά. Η οικογένεια αποτελείται από πέντε ελάφια, ένα αρσενικό και τέσσερα θηλυκά (μεταξύ των οποίων το μωρό): «Μου τα είχε χαρίσει ένας φίλος και, όταν με την οικογένειά μου επισκεπτόμαστε τα πάτρια εδάφη, περνάμε πολλές ώρες μαζί τους.

Το διάστημα που λείπουμε έχει αναλάβει να τα φροντίζει γνωστός μου. Οι κόρες μου, ηλικίας 9 και 6 ετών, λατρεύουν να ασχολούνται μαζί τους και εκείνα είναι πολύ φιλικά! Κάθονται να χαϊδέψουμε το απαλό καστανό τρίχωμά τους και να τα ταΐσουμε με τα χέρια στο στόμα. Οποιος θέλει από το χωριό περνάει και τα βλέπει, γιατί είναι πραγματικά ένα όμορφο θέαμα».

f2 121

Σύμφωνα με τον φωτογράφο, σε άλλο σημείο στην ίδια φάρμα, πέρα από τα όμορφα θηλαστικά, υπάρχουν και πέντε παγόνια (δύο μεγάλα και τρία μικρά) που επίσης μαγνητίζουν τα βλέμματα με τα φανταχτερά χρώματά τους και τη μεγάλη ουρά τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ