Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Ωρα για μπανάκι!

Ηλεία: Οι τρυφερές στιγμές της μαμάς ελαφίνας με το μικρό της

Ηλεία: Οι τρυφερές στιγμές της μαμάς ελαφίνας με το μικρό της

Ωρα για… μπανάκι, σκέφτηκε η μαμά ελαφίνα και βάλθηκε να καθαρίσει, δίνοντας γλυκά φιλιά, το μικρό της! Τις τρυφερές εικόνες αποτύπωσε στον φακό του ο Αντώνης Νικολόπουλος, ο οποίος διατηρεί φάρμα στο χωριό Ακροποταμιά Πηνείας στην Ηλεία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η πανέμορφη ελαφίνα έπλενε για ώρα με τη γλώσσα της το θηλυκό μικρό της. Μιλώντας στην «Espresso» ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι η οικογένεια ελαφιών ζει στη φάρμα τεσσάρων στρεμμάτων στο πατρικό σπίτι του στην Ακροποταμιά. Η οικογένεια αποτελείται από πέντε ελάφια, ένα αρσενικό και τέσσερα θηλυκά (μεταξύ των οποίων το μωρό): «Μου τα είχε χαρίσει ένας φίλος και, όταν με την οικογένειά μου επισκεπτόμαστε τα πάτρια εδάφη, περνάμε πολλές ώρες μαζί τους.

Το διάστημα που λείπουμε έχει αναλάβει να τα φροντίζει γνωστός μου. Οι κόρες μου, ηλικίας 9 και 6 ετών, λατρεύουν να ασχολούνται μαζί τους και εκείνα είναι πολύ φιλικά! Κάθονται να χαϊδέψουμε το απαλό καστανό τρίχωμά τους και να τα ταΐσουμε με τα χέρια στο στόμα. Οποιος θέλει από το χωριό περνάει και τα βλέπει, γιατί είναι πραγματικά ένα όμορφο θέαμα».

Σύμφωνα με τον φωτογράφο, σε άλλο σημείο στην ίδια φάρμα, πέρα από τα όμορφα θηλαστικά, υπάρχουν και πέντε παγόνια (δύο μεγάλα και τρία μικρά) που επίσης μαγνητίζουν τα βλέμματα με τα φανταχτερά χρώματά τους και τη μεγάλη ουρά τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...