Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Παρατράγουδα στη Ζάκυνθο για τις αφίσες

Ανω κάτω έγιναν ο κιθαρίστας Παν. Μάργαρης και η δημοτική Αρχή για ξήλωμα διαφημιστικών μπάνερ της συναυλίας που θα έδινε στο νησί

Ανω κάτω έγιναν ο κιθαρίστας Παν. Μάργαρης και η δημοτική Αρχή για ξήλωμα διαφημιστικών μπάνερ της συναυλίας που θα έδινε στο νησί

Στα… μαχαίρια η δημοτική Αρχή της Ζακύνθου με τον Παναγιώτη Μάργαρη. Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης κατήγγειλε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του νησιού Νίκο Τσίπηρα για «απαράδεκτη συμπεριφορά, τραμπουκισμό και βία» και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού για «αμορφωσιά».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η κόντρα των δύο πλευρών έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του καλλιτέχνη στη σελίδα του στο facebook. Οπως υποστήριξε, φτάνοντας ο ίδιος στη Ζάκυνθο -παρεμπιπτόντως, είναι ο τόπος καταγωγής του- προκειμένου να δώσει μια συναυλία στις 20 Αυγούστου, έγινε μάρτυρας τουsel 16 afisa μαζικού ξηλώματος των διαφημιστικών αφισών της εκδήλωσης δύο ημέρες πριν από την πραγματοποίησή της. Αμέσως, αναφέρει στην ανάρτησή του, διαμαρτυρήθηκε στον δήμαρχο, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το γεγονός και του έδωσε τον λόγο του ότι οι αφίσες θα κολληθούν πάλι. Την επόμενη μέρα όμως συνεργείο του δήμου συνέχισε το ξήλωμα, ενώ αφαίρεσε και δύο μπάνερ της συναυλίας, που υπήρχαν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Τότε ο καλλιτέχνης έστειλε τη συνεργάτιδά του Μαρία Καλδάρα στο δημαρχείο να παραπονεθεί, ενώ λίγο αργότερα πήγε εκεί και ο ίδιος.

«Βρήκα τη συνεργάτιδά μου να είναι σε ένα γραφείο, περιστοιχισμένη από τέσσερις μαντράχαλους (αντιδημάρχους κ.λπ.), οι οποίοι έχοντας ακουμπήσει τα πόδια τους στο τραπέζι και καπνίζοντας ασταμάτητα την πίεζαν ψυχολογικά, κάνοντας μάλιστα ρατσιστικά, σεξιστικά αστειάκια για άλλους καλλιτέχνες οι οποίοι είχαν επισκεφτεί τη Ζάκυνθο (Τάκης Ζαχαράτος κ.ά.)… Της λέω λοιπόν: “Μαρία, πάμε να φύγουμε, σε παρακαλώ, από εδώ…” Και τότε συμβαίνει το εξής απίστευτο! Σηκώνεται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και απευθυνόμενος προς εμένα φωνάζει: “Είσαι αλήτης! Είσαι σκυλάς!!! Θα σε γ….με, αλήτη!”. Και κάνει κίνηση επίθεσης, ώστε να χτυπήσει τα χέρια μου και τα δάχτυλά μου. Φύγαμε σοκαρισμένοι από το δημαρχείο. Φυσικά οι νομικοί μου σύμβουλοι έχουν ήδη ενημερωθεί» αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο Μάργαρης στη σελίδα του στο facebook.

Κατόπιν ο κιθαρίστας και συνθέτης έστρεψε τα βέλη του και προς τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού της Ζακύνθου Γιάννη Κόκλα. «Η αρχική σκέψη ήταν να γίνει η συναυλία μου με τον σπουδαίο συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη και εμένα. Πριν από τέσσερις μήνες μιλώντας η συνεργάτιδά μου με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού της Ζακύνθου, ώστε να βρεθεί η ημερομηνία της συναυλίας, τη ρώτησε: “Ποιος είναι ο Κραουνάκης; Σε ποιο μαγαζί τραγουδάει;”» γράφει στην ανάρτησή του.

«Είναι ψευδή»

Μιλώντας στην ΕΡΤ για λογαριασμό της δημοτικής Αρχής Ζακύνθου, ο Νίκος Τσίπηρας υποστήριξε πως όλα αυτά που ισχυρίζεται ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι ψευδή. Σημείωσε μάλιστα ότι είναι καλό οι καλλιτέχνες που φιλοξενούνται στην πόλη να τη σέβονται και να μην τη ρυπαίνουν με αφίσες και πανό, ειδικότερα δε όταν απαγορεύεται η αφισοκόλληση. Επίσης τόνισε ότι, εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο του νησιού, γίνεται ο ανάλογος στολισμός και η προετοιμασία των δημόσιων χώρων,καταλήγοντας ότι περίμενε μια άλλη λογική από τους εκπροσώπους του πολιτισμού.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...