5.290.000 € για το sex με καθηγήτρια

21χρονος, που άφησε έγκυο εκπαιδευτικό όταν ήταν μαθητής, έκανε αγωγή στους υπευθύνους του σχολείου επειδή δεν τον προστάτευσαν!

21χρονος, που άφησε έγκυο εκπαιδευτικό όταν ήταν μαθητής, έκανε αγωγή στους υπευθύνους του σχολείου επειδή δεν τον προστάτευσαν!

Αποζημίωση εκατομμυρίων καλείται να πληρώσει σχολείο της Καλιφόρνιας σε πρώην μαθητή του, ο οποίος άφησε έγκυο καθηγήτριά του με την οποία είχε σεξουαλική σχέση στα 16 του. Το δικαστήριο που εκδίκασε την αγωγή του νεαρού δέχτηκε τον ισχυρισμό του ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου έκαναν τα στραβά μάτια αφήνοντάς τον απροστάτευτο στις ορέξεις της καθηγήτριας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, το λύκειο Redlands Unified School στην πόλη Ρέντλαντς της Καλιφόρνιας πρέπει να πληρώσει στον 21χρονο πρώην μαθητή του το ποσό των 5.290.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη ζημιά που προκάλεσαν στο ίδιο και στην οικογένειά του οι f1 56παραλείψεις των επικεφαλής του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο νεαρός, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα για να προστατευτεί η προσωπική ζωή του, έχει γίνει πατέρας και μοιράζεται την επιμέλεια του παιδιού που απέκτησε τον Ιούνιο του 2013 με την 29χρονη καθηγήτρια αγγλικών Λάουρα Γουάιτχερστ. Η Γουάιτχερστ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2013, κατηγορούμενη ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τρεις μαθητές της. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και αποφυλακίστηκε υπό όρους έπειτα από έξι μήνες.

Η σχέση με τον εν λόγω μαθητή άρχισε το 2012, όταν η καθηγήτρια άρχισε να τον πηγαίνει στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της μετά τα μαθήματα. Επειτα από λίγο καιρό κατέληξαν στο διαμέρισμά της, όπου για περίπου έναν χρόνο έκαναν σεξ. Οταν η Γουάιτχερστ έμεινε έγκυος έδωσε στον μαθητή να πιει αλκοόλ και του είπε ότι επρόκειτο για «θαύμα».

Σύμφωνα με την αγωγή του 21χρονου, οι επικεφαλής του σχολείου και ένας καθηγητής γνώριζαν για τη σχέση τους και δεν ενημέρωσαν τους γονείς του. Αναφέρει δε ότι, όταν η Γουάιτχερστ έμεινε έγκυος, ο διευθυντής τούς κάλεσε να δώσουν εξηγήσεις, καθώς μεταξύ των μαθητών κυκλοφορούσε φωτογραφία που έδειχνε τον μαθητή και την καθηγήτρια που φορούσε φόρμα εγκυμοσύνης. Η αστυνομία ενημερώθηκε την 1η Ιουλίου του 2013, όταν η μητέρα του μαθητή ανακάλυψε τη σχέση.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ