Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι στέκονται δίπλα σας αποκλειστικά για δικό τους συμφέρον

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε για αρχή να λύσετε προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχτείτε από κάποια πρόσωπα θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση, και μην επιτρέψετε σε τίποτα και σε κανέναν να ανακόψει την πορεία σας. Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική γοητεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να βελτιώνονται τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους είναι χαλαρός, όπως και να ‘χει όμως θα προκύψει για εσάς κέρδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλίες και οι συναναστροφές σας μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με εποικοδομητικό τρόπο. Θα αναδείξετε τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας, αν φροντίσετε να πλησιάσετε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

ΛΕΩΝ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που είναι κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος, και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας, αν αποφασίσετε να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα σας ανανεώσει και είναι πολύ πιθανόν να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανάγκες σας και παράλληλα τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, οπότε θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους εξασφάλισης κέρδους, κάτι που δεν θα είναι δύσκολο, καθώς οι προοπτικές να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό τομέα σας θα είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα διαπιστώσετε τις ελλείψεις στην επαφή και στη συνεννόηση με άτομα με τα οποία συμβαδίζετε για τον τον ίδιο σκοπό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν, καθώς δεν τα είχατε υπολογίσει στα πιθανά ενδεχόμενα, και απαιτούν αλλαγή πλεύσης. Ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να το έχετε καταλάβει. Οι χαμένοι τελικά δεν θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν όσα τους έχετε προσφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι στέκονται δίπλα σας αποκλειστικά για δικό τους συμφέρον. Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας έχουν προδώσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυξάνονται αισθητά η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις που θα δεχτείτε από άτομα του περιβάλλοντός σας θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...