Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εξελίξεις στην προσωπική, την οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή σας θα είναι ραγδαίες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχει μια ευαισθησία από την πλευρά των άλλων σε αυτά που λέτε ή κάνετε

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσει τα νεύρα σας. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα, κάποια εκ των οποίων θα είναι λογικά και κάποια άλλα τελείως παράλογα. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατούν στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας σε ό,τι αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ’ επέκταση τις προτεραιότητές σας. Η μέρα βοηθάει στην ανανέωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Με τον οικονομικό τομέα ασχοληθείτε αργότερα. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε να μην προκληθούν προβλήματα από τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, καθώς θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Οργανωθείτε καλύτερα, για να πετύχετε την ανάπτυξη μερικών παραμέτρων προόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να ξεκινήσετε μερικά πράγματα, τα οποία στο μέλλον θα σας προσφέρουν κάποια αίσθηση ασφάλειας, αλλά, αν αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε να είναι πρωτοποριακά.

ΖΥΓΟΣ: Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων που θα είναι για το δικό σας όφελος. Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική ζωή σας με την επαγγελματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο εάν ξέρετε τους αυτοπεριορισμούς και τις δεσμεύσεις σας, μπορείτε να τα ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιγράφουν τα πράγματα όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες, ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας. Λειτουργήστε προνοητικά και προσεκτικά. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα: Ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους και λάθη στην οικονομική διαχείριση. Σταματήστε να μην είστε εγωιστές, ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα, για να πετύχετε τους νέους στόχους και την αναδιοργάνωση της προσωπικής σας ζωής, που είναι τα βασικά ζητούμενα. Εκφραστείτε, αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εξελίξεις στην προσωπική, την οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή σας θα είναι ραγδαίες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχει μια ευαισθησία από την πλευρά των άλλων σε αυτά που λέτε ή κάνετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ