Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Η εκδήλωση και οι… αστοχίες!

«Παράγοντες» άφησαν την Αννα Κορακάκη έξω από την τιμητική υποδοχή της αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και με τη συμπεριφορά τους ενέπλεξαν τον Προκόπη Παυλόπουλο

Φαίνεται πως όσα είχε καταγγείλει το «χρυσό» κορίτσι της σκοποβολής Αννα Κορακάκη κάποιους «παράγοντες» ενόχλησαν και αποφάσισαν να την «τιμωρήσουν», όπως υποστήριξε η ίδια με ανάρτησή της στο facebook, αφήνοντάς την έξω από την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το χειρότερο είναι ότι οι παράγοντες της ολυμπιακής επιτροπής (πρόεδρος της οποίας είναι ο Ισίδωρος Κούβελος), οι οποίοι ήταν οι υπεύθυνοι για την εκδήλωση, ενέπλεξαν με τη συμπεριφορά τους και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος χθες τίμησε την ελληνική αποστολή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Θέλω να σας πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι η παρουσία σας εδώ σήμερα είναι κάτι που είναι αυτονόητο, γιατί η Πολιτεία πρέπει σε εσάς να αποδώσει αυτό που πραγματικά σας ανήκει» δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος την ελληνική αποστολή και τους υποσχέθηκε ότι από εδώ και πέρα η Πολιτεία θα είναι στο πλευρό των αθλητών. «Είμαστε περήφανοι για εσάς, διότι με το ήθος και τις επιδόσεις αποδείξατε ότι εσείς οι αθλητές της Ελλάδας εκφράζετε όσο κανένας άλλος το ολυμπιακό πνεύμα, που κατάγεται ευθέως από το αρχαίο ολυμπιακό πνεύμα. Συνδυάσατε υπέροχα το ευ αγωνίζεσθαι με το αιέν αριστεύειν» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους ολυμπιονίκες μας, τους οποίους βράβευσε, και εκείνοι με τη σειρά τους του χάρισαν μια ελληνική σημαία με όλες τις υπογραφές τους.

Μεγάλη απούσα από την τιμητική εκδήλωση ήταν αναμφισβήτητα η Αννα Κορακάκη, με την οποία, όπως τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, θα συναντηθεί όταν επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται.

«Φωτογράφισε» τους υπευθύνους

Από την πλευρά της πάντως η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη, με ανάρτησή της στο facebook, «φωτογράφισε» τους υπευθύνους της «απουσίας» της από το Προεδρικό Μέγαρο τονίζοντας: «Ηρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο Προεδρικό Μέγαρο…

Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω».

Κάτι τέτοιο δεν έγινε σημείωσε και πρόσθεσε: «Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα. Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά… Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκαταλείψω ποτέ. Οπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Οσοι δεν το αντέχουν ας φύγουν εκείνοι».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...