«Φόρεσε» μικροτσίπ στο χέρι και ανοίγει τις πόρτες χωρίς κλειδί

Τα μικροτσίπ που εμφυτεύονται στα χέρια και δίνουν «υπερφυσικές δυνάμεις» έφτασαν στην Αυστραλία, όπου όχι μόνο βρέθηκε η πρώτη γυναίκα που προσφέρθηκε να τα δοκιμάσει, αλλά δημιουργήθηκε και υπηρεσία διανομής τους

Τα μικροτσίπ που εμφυτεύονται στα χέρια και δίνουν «υπερφυσικές δυνάμεις» έφτασαν στην Αυστραλία, όπου όχι μόνο βρέθηκε η πρώτη γυναίκα που προσφέρθηκε να τα δοκιμάσει, αλλά δημιουργήθηκε και υπηρεσία διανομής τους.

Μετά τη Σουηδία, όπου πάνω από 400 υπάλληλοι εταιρίας δέχτηκαν να εμφυτευτεί στο χέρι τους το μικροτσίπ, το παράδειγμά τους ακολούθησε η Αυστραλή Σάντι Κορποραάλ. Απευθύνθηκε σε επιστήμονες, οι οποίοι εμφύτευσαν μικροτσίπ και στα δύο χέρια της. Οπως εξηγεί η Κορποραάλ, πρόκειται για «έξυπνη» συσκευή στο μέγεθος κόκκου ρυζιού.

Επιτρέπει σε όποιον τη φέρει να ανοίγει ηλεκτρονικές πόρτες χωρίς τη χρήση κλειδιού, να μπαίνει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χωρίς password, να ενεργοποιεί τα φωτοτυπικά χωρίς να πατήσει κάποιο κουμπί, αλλά και να μαζεύει «πόντους» με τις κάρτες πελατών στα σούπερ μάρκετ. Τα μικροτσίπ δεν είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού και επιπρόσθετα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν πολύπλοκα δεδομένα.

378f3e8e00000578 3757396 image a 2 1472088629114

Η Κορποραάλ πιστεύει τόσο πολύ στο μέλλον τους που αποφάσισε να δημιουργήσει υπηρεσία διανομής των μικροτσίπ, μαζί με τον σύζυγό της Σκίβι Στίβενς. Η Chip My Life απευθύνεται στο ευρύ κοινό, καθώς η Κορποραάλ είναι πεπεισμένη ότι τα συγκεκριμένα εμφυτεύματα είναι η τεχνολογία του μέλλοντος. Εξηγεί ότι σύντομα θα αντικαταστήσουν τις πιστωτικές κάρτες και όλες οι πληρωμές θα μπορούν να γίνονται μέσω αυτών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ