Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Γλυκερία και Παπαμακαρίου ενώνουν τις φωνές τους στην ιστορική Οδό Λυσίου στην...

Η Γλυκερία ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μαριάννα...

Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα σας φέρουν σε αδιέξοδα. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και αρχίστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας και να ξεκουραστείτε, μια που θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι, πρέπει να αρχίσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε λύσεις για όσες σχέσεις σας κινούνται οριακά, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και σταματήστε να παίζετε με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε, και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο λόγω ευθυνών, αλλά ο μήνας είναι θετικός για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας πιέζουν και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αντιληφθείτε την υποκρισία που υπάρχει γύρω σας και μη βλέπετε μόνο όσα θέλετε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δικά σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν αρκετό άγχος. Ενα ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα παλιό πρόσωπο θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα έρθετε σε δίλημμα για το τι πρέπει να πράξετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί έχετε άτομα που ενεργούν εναντίον σας και τα αγνοείτε. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα περισσότερα προβλήματα τα προκαλείτε από μόνοι σας με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και παράλληλα στηρίξτε έναν φίλο που έχει ανάγκη τη βοήθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε με λογική τις καταστάσεις γιατί το συναίσθημα σας οδηγεί σε λάθος δρόμο. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, γιατί έχετε ανάγκη από αέρα ανανέωσης. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες που κρύβονται και μην τα βάζετε με λάθος ανθρώπους. Δείξτε υπομονή και σωστή κρίση στα εμπόδια που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα, αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε να σας κυριεύουν ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε ένα νέο φλερτ. Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να προσπαθήσετε να δείτε και των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας προκαλεί συναισθηματικό πόνο. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπεριφορά σας δεν βοηθά να λύσετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα και τα απρόοπτα έξοδα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχετε σας δημιουργούν άγχος και υπερένταση. Πρέπει να πειθαρχήσετε στους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...