Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα σας φέρουν σε αδιέξοδα. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και αρχίστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας και να ξεκουραστείτε, μια που θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι, πρέπει να αρχίσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε λύσεις για όσες σχέσεις σας κινούνται οριακά, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και σταματήστε να παίζετε με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε, και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο λόγω ευθυνών, αλλά ο μήνας είναι θετικός για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας πιέζουν και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αντιληφθείτε την υποκρισία που υπάρχει γύρω σας και μη βλέπετε μόνο όσα θέλετε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δικά σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν αρκετό άγχος. Ενα ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα παλιό πρόσωπο θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα έρθετε σε δίλημμα για το τι πρέπει να πράξετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί έχετε άτομα που ενεργούν εναντίον σας και τα αγνοείτε. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα περισσότερα προβλήματα τα προκαλείτε από μόνοι σας με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και παράλληλα στηρίξτε έναν φίλο που έχει ανάγκη τη βοήθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε με λογική τις καταστάσεις γιατί το συναίσθημα σας οδηγεί σε λάθος δρόμο. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, γιατί έχετε ανάγκη από αέρα ανανέωσης. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες που κρύβονται και μην τα βάζετε με λάθος ανθρώπους. Δείξτε υπομονή και σωστή κρίση στα εμπόδια που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα, αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε να σας κυριεύουν ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε ένα νέο φλερτ. Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να προσπαθήσετε να δείτε και των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας προκαλεί συναισθηματικό πόνο. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπεριφορά σας δεν βοηθά να λύσετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα και τα απρόοπτα έξοδα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχετε σας δημιουργούν άγχος και υπερένταση. Πρέπει να πειθαρχήσετε στους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...