Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Παρέλαση αστέρων στη σκηνή της ΔΕΘ

Τα special events και οι τραγουδιστές που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 81ης Εκθεσης από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου

Τα σουξέ της Δέσποινας Βανδή, του Γιάννη Πλούταρχου αλλά και της Πάολα θα «δονήσουν», μεταξύ άλλων, τη σκηνή της 81ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

4rqw4fwerfΠερισσότεροι από 200.000 επισκέπτες αναμένονται στη συμπρωτεύουσα από τις 10 Σεπτεμβρίου, οπότε ανοίγει τις πύλες της η φετινή διοργάνωση, και οι υπεύθυνοι για τις εκδηλώσεις έχουν στήσει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, το οποίο περιλαμβάνει από καθημερινές συναυλίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού στερεώματος μέχρι βόλτες με αερόστατα και έναν ποντιακό χορό για ρεκόρ Γκίνες.

Το «μενού»

Λαϊκά άσματα από την Πέγκυ Ζήνα και άλλους συναδέλφους της, ποντιακά κομμάτια από τους αδελφούς Τσαχουρίδη, έντεχνα με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και ποπ τραγούδια από την Demy, τις Μέλιsses, τους Kings και τον Βαγγέλη Κακουριώτη (πρώην μέλος των Boys and Noise), ο οποίος ακολουθείται από στρατιά θερμόαιμων fans, πρόκειται να χωρέσουν όλα κάτω από το τόξο της ΔΕΘ, που εξοπλίζεται τούτη τη χρονιά με βαρύ μουσικό πυροβολικό, έχοντας ως στόχο να προσελκύσει τον κόσμο στις καθημερινές συναυλίες της, τις οποίες θα μπορεί να παρακολουθήσει μόνο με το εισιτήριο της διοργάνωσης. Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στη σκηνή των Music Events θα ανεβαίνει και από ένα μεγάλο όνομα.

Τη μελωδική αρχή θα κάνουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου στις 10 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη μέρα θα πάρει τη σκυτάλη η Δέσποινα Βανδή, τραγουδώντας μαζί με τις Μέλιsses. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τη μουσική σκυτάλη θα πάρουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού, ενώ την Τρίτη 13 του μηνός το ποντιακό στοιχείο θα κατακλύσει τη σκηνή με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη, θα σχηματιστεί ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακός χορός «Ομάλ», ο οποίος θα διεκδικήσει μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Σταύρος Κουγιουμτζής θα συναντήσει τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που θα δέσει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου το… καλό παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Γιάννης Πλούταρχος, θα ανέβει στη σκηνή της ΔΕΘ, με τους Kings να κάνουν το opening act, ενώ την επόμενη ημέρα η Πέγκυ Ζήνα θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές της. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στα Music Events θα δώσουν τον πιο νεανικό τόνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy, με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να κάνουν την έναρξη.

Το συναυλιακό ψηφιδωτό θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 του μηνός με την Πάολα και τη λαϊκή φωνή της, ενώ το opening act κάνουν οι Rec.

tr2wtwerterΟι επισκέπτες στα ουράνια!

Μαζί με τις καθημερινές μουσικές εκδηλώσεις, η ΔΕΘ-Helexpo επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις στους επισκέπτες, που θα ανέβουν στα ουράνια (στην κυριολεξία). Αερόστατα (φωτό) θα έχουν εξέχουσα θέση τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.

Τα αερόστατα, όμως, θα ξεκινήσουν την αποστολή τους αρκετά πριν από την έναρξη της έκθεσης. Η 81η ΔΕΘ θα «πετάξει» ενώνοντας φέτος, για πρώτη φορά, με έναν πρωτότυπο τρόπο, τις μεγαλύτερες πόλεις της βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους να την επισκεφτούν.

Ο στόλος από τα αερόστατα της ΔΕΘ θα προσγειωθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη μαγεία της ΔΕΘ. Το ταξίδι ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις Σέρρες, συνεχίζεται στις 30 του μήνα στο Κιλκίς, στις 31 στην Εδεσσα, την 1η Σεπτεμβρίου τα αερόστατα θα βρεθούν στην Κοζάνη, στις 2 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, στις 3 του μήνα στην Κατερίνη, στις 4 στην Καβάλα και θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στις 5 Σεπτεμβρίου στη Βέροια.

Οσοι τα επισκεφτούν, εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις, με δώρο -τι άλλο- μια δωρεάν πτήση με αερόστατο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...