Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Aδιανόητο! 11χρονος βίαζε την 9χρονη αδελφή του και την έβγαζε φωτογραφίες

Σοκ στη Βρετανία με αγόρι που παραδέχθηκε ότι βίασε μέσα στο σπίτι του την 9χρονη αδερφή του, ενώ τη φωτογράφιζε με το κινητό

Σοκ στη Βρετανία με αγόρι που παραδέχθηκε ότι βίασε μέσα στο σπίτι του την 9χρονη αδερφή του, ενώ τη φωτογράφιζε με το κινητό

O μικρότερης ηλικίας βιαστής στην ιστορία της Βρετανίας, ο οποίος μάλιστα διέπραξε και αιμομιξία, είναι 11 ετών και παραδέχθηκε ότι βίασε την 9χρονη αδερφή του.

Το αγόρι, του οποίου τα στοιχεία αποκρύπτονται με εισαγγελική απόφαση, πιάστηκε όταν εντοπίστηκαν στο κινητό του φωτογραφίες από τις επιθέσεις στην αδερφή του, που φέρεται ότι έγιναν στο σπίτι τους στο Πλίμουθ στις αρχές του χρόνου. Το αγόρι, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Independent», «πιστεύεται ότι εκσπερμάτισε τουλάχιστον μία φορά».

Ειδικοί σύμβουλοι

Το δικαστήριο διέταξε να παρακολουθείται εντατικά επί 12 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα συνεργάζεται με ειδικούς συμβούλους για να αλλάξει συμπεριφορά. Επίσης, θα παρακολουθείται κάθε φορά που χρησιμοποιεί το ίντερνετ και θα πρέπει το όνομά του να εμφανίζεται για δύο χρόνια στο μητρώο όσων έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα.

Το αγόρι, που τώρα ζει στην Κορνουάλη, συνοδευόταν στο δικαστήριο από τη βιολογική αλλά και τη θετή του μητέρα. Η δικαστής Νταιάν Μπέικερ κατά τη διάρκεια της ετυμηγορίας της εξήγησε ότι η εκσπερμάτιση ήταν επιβαρυντικός παράγοντας και ότι, αν ήταν μεγαλύτερος, θα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση. «Εχω διαβάσει τα πάντα για εσένα. Γνωρίζω πολλά για όσα έχουν συμβεί στη ζωή τη δική σου και της μαμάς σου στο παρελθόν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισες, και τη σύγχυση στην οποία βρίσκεσαι τώρα για το πώς να συνεχίσεις τη ζωή σου. Αλλά αυτό που έκανε ήταν τόσο σοβαρό και βλαβερό για τη μικρή σου αδερφή» είπε χαρακτηριστικά η δικαστής, η οποία επίσης του είπε ότι το γεγονός ότι δεν μπορεί να δει τα αδέρφια του είναι απαραίτητο μέχρι να κριθεί ότι αυτό θα είναι «ασφαλές».

Η δικαστής, ωστόσο, δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο ποιες δυσκολίες είχαν αντιμετωπίσει ο δράστης και η μητέρα του στο παρελθόν, που ενδεχομένως επηρέασαν τον ψυχισμό του πρώτου. Πάντως, η μητέρα δήλωσε ικανοποιημένη από το γεγονός ότι το παιδί της είχε τη στήριξη που χρειαζόταν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...