Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τα τσιζκέικ της μαμάς του Τσίπρα και οι…πικραμένοι παραλήπτες

Φτιάχνονται από την κυρία Αρίστη και στέλνονται σε όσους στενοχωρεί ο πρωθυπουργός

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Φτιάχνονται από την κυρία Αρίστη και στέλνονται σε όσους στενοχωρεί ο πρωθυπουργός

Τσιζκέικ και πολιτική πάνε πακέτο στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης μας, όταν ο πρωθυπουργός θέλει να… γλυκάνει δυσαρεστημένους φίλους του, ζητεί τη βοήθεια της μαμάς του.

Και η κυρία Αρίστη Τσίπρα, που λατρεύει τον γιο της, φυσικά δεν του χαλάει χατίρι. Φτιάχνει λοιπόν τα απαράμιλλα τσιζκέικ της, όπως λένε αυτοί που τα έχουν δοκιμάσει, και στη συνέχεια αυτά αποστέλλονται στους… πικραμένους παραλήπτες τους.

Ποιος Παρλιάρος;

Είναι τόσο καλή η μαμά Τσίπρα στη ζαχαροπλαστική που μπροστά της ο Παρλιάρος ωχριά! Τα τσιζκέικ κάνουν πολύ καλή δουλειά και είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να διαλύονται τα συννεφάκια, από όπου κι αν προέρχονται! Μόνο που αν χρειαστεί να γλυκαθεί λιγάκι κι ο ελληνικός λαός, η μητέρα του πρωθυπουργού θα πρέπει να φτιάξει εκατομμύρια γλυκάκια, που μάλλον θα μοιραστούν σε συσσίτια!

Λεζάντα: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η μητέρα του Αρίστη

Πάρτι πριν φύγει για την Αμερική

Πάρτι αποχώρησης για το πανεπιστήμιό της στις ΗΠΑ έκανε πριν από μερικές ημέρες η μεγάλη κόρη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Σοφία Μητσοτάκη.sofia mitsotaki 2 Η Σοφία, που σπουδάζει Δημόσια Υγεία στο «John Hopkins», κάλεσε τους πρώην συμμαθητές της στο κολλέγιο για να γιορτάσουν μαζί το τέλος των διακοπών και την αρχή του ακαδημαϊκού έτους για όλους τους, μιας και είναι πλέον φοιτητές.
Το πάρτι έγινε στο σπίτι της οικογένειας, στην Κηφισιά και ο κήπος γέμισε νεολαίους που άκουγαν μουσική και χόρευαν. Στην παρέα τους φυσικά ήταν και ο μπαμπάς Κυριάκος που έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του. Παιδιά και πρόεδρος διασκέδασαν πολύ και όλοι ευχήθηκαν «καλό ταξίδι» στη φοιτήτρια του διάσημου αμερικανικού πανεπιστημίου.
Ηδη τώρα που γράφεται η στήλη η νεαρή μαζί με τη μαμά της Μαρέβα βρίσκεται ήδη στην Αμερική. Η σύζυγος και η κόρη του προέδρου της Ν.Δ. έκαναν τη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη, λίγο πριν αρχίσουν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο.

Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις τους

dfsdrt

Μαζέψανε τα κουβαδάκια από τις παραλίες και τώρα ώρα για δουλειά. Σήμερα η Βουλή είναι ορθάνοιχτη και οι βουλευτές σιγά σιγά συγκεντρώνονται για το δύσκολο έργο του Σεπτεμβρίου που έρχεται. Μια τελευταία γεύση όμως από το καλοκαίρι που έφυγε μπορούμε να πάρουμε, έστω φωτογραφική!

Ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, που πέρασε το καλοκαίρι στην πατρίδα του τη Θράκη, εκθειάζει -και δικαίως- τις ομορφιές της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απίστευτη η ομορφιά και ο πλούτος του Θρακικού πελάγους. Παρά τις προσπάθειες όμως που κάναμε τα τελευταία χρόνια (κάθετοι άξονες, Εγνατία Οδός, τουριστική προβολή, αναπτυξιακοί νόμοι…), η ασυνέχεια και η αδιαφορία της Πολιτείας μετά την κρίση του 2010 καθήλωσαν τη Θράκη μόλις στο 1% του ΑΕΠ που προέρχεται από τον τουρισμό. Γι’ αυτό επιμένω στην άμεση σύγκληση Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης».

Ο Μάριος Γεωργιάδης των Κεντρώων και εμπειρότατος σέρφερ μάς έστειλε φωτό από τη δράση του τον Αύγουστο στην Τήνο, ενώ ο Ανδρέας Κατσαντώνης της Ν.Δ. έδειξε το γυμνασμένο κορμί του στη Γαύδο.

Του πάει το μούσι

mitsotakis mousi img 7933 2

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια των διακοπών του στην Κρήτη εθεάθη με πολύ ωραίο μούσι. Σε φωτογραφία εικονίζεται με τους Κρήτες βουλευτές του κόμματός του και τολμώ να πω ότι το μουσάκι τού πηγαίνει πολύ! Του προσθέτει αρρενωπότητα στο πρόσωπο και ίσως θα έπρεπε να το υιοθετήσει ως κάτι πιο μόνιμο.

Τον υποδέχτηκε με φούξια ταγέρ

antonioy pavlopoylos img 8237 2

Φωτιά στα φούξια! Το κορίτσι της Καστοριάς Μαρία Αντωνίου υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο αεροδρόμιο της πόλης φορώντας ένα εκτυφλωτικό φούξια ταγέρ! Ο Πρόεδρος παρέστη στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον αρχιφύλακα Ηλία Κωστένη που έπεσε την ώρα του καθήκοντος από πυρά κακοποιών στις 8 Δεκεμβρίου του 2013, στη διάρκεια περιπολίας στη Μικρή Πρέσπα. Η «Μαρία με τα φούξια» ξενάγησε τον Πρόεδρο στις ονειρικές Πρέσπες, λίγο πριν μπουν και οι δυο στη σκληρή πραγματικότητα που αναπτύσσεται πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...