Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

H καλλονή των «Βίκινγκς» αναστατώνει τη Μύκονο

ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ VIP ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ • Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε Ελληνες και ξένους celebrities στα γραφικά Ματογιάννια και στις παραλίες του κοσμοπολίτικου νησιού

4rfwtyerh 13Συνεχίζει να «τρελαίνει» τους followers της στο Instagram η Κάθριν Γουίνικ. Η πρωταγωνίστρια των «Vikings», που κάνει διακοπές διαρκείας στη Μύκονο, δεν έχει σταματήσει να διαφημίζει το ελληνικό νησί με τον καλύτερο τρόπο, συνδυάζοντας δηλαδή εικόνες του με σέξι δικές της.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ 

Πρόσφατα, λοιπόν, η τηλεοπτική «Λάγκερθα» έκανε topless τη βουτιά της στην πισίνα και μοιράστηκε το ντοκουμέντο με τους διαδικτυακούς φίλους της, σημειώνοντας ότι «το να ξυπνάς με μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος για να αρχίζεις τη μέρα σου». Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε την είδαμε να οδηγεί «γουρούνα» με μίνι φόρεμα, ενώ μέσα από άλλα ποστ της ευχαρίστησε το «Cavo Tagoo», όπου μένει, πίνοντας το κρασάκι της δίπλα στην πισίνα. Στο τέλος της ημέρας καληνύχτισε τους followers της με φωτογραφία των μηρών της, ενώ στο βάθος φαινόταν το φωταγωγημένο πλοίο της γραμμής.

Εν τω μεταξύ, στο Καλό Λιβάδι συνεχίζεται η… παρέλαση των Ελλήνων celebrities. Η Ανθή Σαλαγκούδη απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της παρέα με τον σύντροφό της Τζώνη fe5t3w4t54tyΚαλημέρη, ο οποίος ήταν απορροφημένος στην ανάγνωση του βιβλίου του.

Χαλαρή σε ξαπλώστρα

Στην ίδια παραλία, η κοσμική θεατρολόγος Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ήπιε σαμπάνια Moet & Chandon στην υγειά του φωτογράφου, ο οποίος την εντόπισε χαλαρή και ωραία σε ξαπλώστρα του beach bar Solymar. Εκεί έκαναν τις βουτιές τους και η Ιωάννα Σουλιώτη με τα παιδιά της, Φιλέα και Φιλομήλα, αλλά και η δημοσιογράφος Ράνια Καρατζαφέρη, η οποία επέστρεψε στο νησί των ανέμων για το δεύτερο μέρος των φετινών διακοπών της. Η Ράνια απόλαυσε εξίσου τους βραδινούς περιπάτους της στο νησί με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Γιάννη Παπαδόπουλο, με τον οποίο αντάλλαξε και παθιασμένα φιλιά.

Στα Ματογιάννια καταγράφηκε μια συνάντηση… κορυφής. Η άτακτη Αμερικανίδα celebrity Λίντσεϊ Λόχαν έπεσε πάνω στον Σπύρο Ρέβη και φωτογραφήθηκαν παρέα.

Η ίδια, μάλιστα, εντυπωσιάστηκε τόσο από τις μαργαριταρένιες πέρλες που φορούσε στον λαιμό του ο εκκεντρικός μάνατζερ, που τις δάγκωσε για να δει αν είναι αληθινές! Στο ίδιο σημείο, ο φακός της «Espresso» εντόπισε τον dj και παραγωγό Μιχάλη Τσαουσόπουλου με τη Φραντζέσκα Παραρά και την Εμη Λιβανίου με την
κόρη της Αλεξάνδρα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

Stretching σε καμπίνα πλοίου η Πάζιου!

Είναι… τρελή με τη γυμναστική και όποτε -και όπου!- μπορεί κάνει επίδειξη των ικανοτήτων της. Η Χριστίνα Πάζιου, η οποία έγινε γνωστή ως τηλε-γυμνάστρια, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στο Instagram και φροντίζει να μην το απογοητεύει ποτέ.

4rfwtyerh 10Ετσι, την είδαμε να γυμνάζεται ακόμη και στην καμπίνα του πλοίου με το οποίο ταξίδεψε, κάνοντας κατακόρυφο stretching και ισορροπώντας ανάμεσα στις κουκέτες, ενώ λίγες ημέρες πριν, όταν βρέθηκε για διακοπές στα Σφακιά, φωτογραφήθηκε με το χρυσό μαγιό της να κάνει… γυμναστικές επιδείξεις στα βράχια. Να πούμε ότι η σούπερ καλλίγραμμη Χριστίνα υπογράφει τη δική της σειρά μαγιό και gym wear, κι έχει αποκτήσει φανατικές πελάτισσες που βρίσκουν τις δημιουργίες της άνετες και ταυτόχρονα σέξι.

«Κολλητοί» Τζούλια και «Mr Αγάπη»

Σε «αχτύπητο» μυκονιάτικο δίδυμο εξελίσσονται, μέρα με τη μέρα, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Anastazio, όπως συστήνεται πλέον καλλιτεχνικά ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός στο ευρύ κοινό και ως «Μίστερ Αγάπη Μόνο», λόγω της περίφημης ατάκας του που έγινε viral.

Τζούλια και Anastazio διοχετεύουν συνεχώς φωτογραφίες τους στα social media, διαφημίζοντας ένα ντουέτο που θα κάνουν μαζί.

Εκείνος, κατάξανθος πλέον, με look αλά… Τζάστιν Μπίμπερ, εμφανίστηκε στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου φορώντας ένα κόκκινο μαγιό τύπου σλιπ (φωτό).

Εκείνη, σούπερ σέξι, όπως πάντα, με μακριά εξτένσιον αλά Πάρις Χίλτον και ασημί μαγιό, «έσκασε μύτη» στο ίδιο σημείο λίγο αργότερα. Και τότε άρχισε ο… μαραθώνιος των selfies.


{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...