Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τους μηχανισμούς αυτοάμυνάς σας, προσέχοντας παράλληλα να μη στραφείτε εναντίον κάποιων που δεν φταίνε σε τίποτα

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται να περιορίσετε τις καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος, γεγονός που θα επηρεαστεί συνολικά την ψυχολογική σας διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τους μηχανισμούς αυτοάμυνάς σας, προσέχοντας παράλληλα να μη στραφείτε εναντίον κάποιων που δεν φταίνε σε τίποτα. Αποφύγετε επίσης την αυτοπροβολή, που θα γεννήσει στους άλλους ζήλια ή την ανάγκη να σας περιορίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν σας ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε τον εαυτό σας γι’ αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Αν έως τώρα συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδο πριν φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα. Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΛΕΩΝ: Εχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας. Η μέρα ευνοεί την προώθηση στόχων και θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάσταση απόψεων με τον σύντροφό σας θα συνεχιστεί, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα σας αγχώσουν. Πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξή σας.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από πιθανές παρεξηγήσεις. Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των σχεδίων σας, καθώς μπορεί είτε να επαναπροσδιοριστούν είτε να ανατραπούν, αν δεν κρατήσετε μια σταθερή στάση σε επικείμενες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν αποφασίσετε να συζητήστε με έναν καλό φίλο σας ίσως βρείτε λύσεις, εκτός από συμπαράσταση. Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα αναδυθούν κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες ζητούν τακτοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας και σκεφτείτε πώς θα τις πραγματοποιήσετε. Οι αντιξοότητες, που θα είναι αναπόφευκτες, θα αποτελέσουν ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υιοθετήστε καινούργιες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Οι προοπτικές της επιτυχίας θα είναι σημαντικές, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ό,τι προωθεί την ερωτική σύμπνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας. Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των αισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δεν θα είναι παροδική.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική. Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ, πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και στις ανάγκες σας, και μετά πάνω στον σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...