Απίστευτες «δεσμεύσεις» από τον Αρτέμη Σώρρα!

Οχι μόνο την αποπληρωμή του εθνικού χρέους, αλλά και τις οφειλές όλων των Ελλήνων στην… Εφορία δεσμεύτηκε να αναλάβει ο «εθνοσωτήρας» Αρτέμης Σώρρας, που έκανε θριαμβευτική εμφάνιση στην Τρίπολη και αποθεώθηκε από περίπου 700 άτομα!

Οχι μόνο την αποπληρωμή του εθνικού χρέους, αλλά και τις οφειλές όλων των Ελλήνων στην… Εφορία δεσμεύτηκε να αναλάβει ο «εθνοσωτήρας» Αρτέμης Σώρρας, που έκανε θριαμβευτική εμφάνιση στην Τρίπολη και αποθεώθηκε από περίπου 700 άτομα!
«Ουσιαστικά είναι ένα ψεύτικο χρέος. Το εθνικό ΑΕΠ της Ελλάδας είναι πάνω από ένα τρισεκατομμύριο και θα σας το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στη χώρα μας. Ολοι οι Ελληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην “Ελλήνων Συνέλευση” (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε» είπε στο γεμάτο κόσμο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης ο κ. Σώρρας, σε εκδήλωση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».

Κληρονόμος

Μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και το αποθεωτικό κλίμα, ήρθαν νέες υποσχέσεις από τον άνθρωπο που εμφανίζεται ως κληρονόμος αμύθητης περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων μετοχών ύψους 600 δισ. ευρώ της Τράπεζας της Ανατολής. Ο Αρτέμης Σώρρας κάλεσε όλους τους Ελληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την Εφορία, ζητώντας όμως να πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από τον λογαριασμό όπου -όπως υποστηρίζει- υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ. Μπορεί να μην έγινε εξόφληση του χρέους της χώρας, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά τον ΕΝΦΙΑ θα σας τον πληρώσει!

Το σενάριο της ιστορίας του κ. Σώρρα είναι πια γνωστό. Ξεκίνησε, όταν υποστήριξε ότι από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 έχουν κατατεθεί 600 δισ. δολάρια από τον οργανισμό ei-END υπέρ της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του ισχυρίζονταν τότε ότι «προτίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Ληξιπρόθεσμα ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά, αντίστοιχα…».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ