Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η και δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη

ΚΡΙΟΣ: Μια καινούργια αισθηματική γνωριμία θα τονώσει σημαντικά το ηθικό σας. Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας. Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους και θα λειτουργήσουν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα και βρείτε λύσεις για τα κοινά προβλήματά σας. Πάντα ήσασταν εκεί όταν σας χρειάζονταν, οπότε κάντε το και τώρα, θέτοντας αυτή τη φορά τους δικούς σας όρους για να μη νιώσετε άλλη μία φορά πως σας εκμεταλλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε έστω και τώρα την αρχή για να απαλλαγείτε από το άγχος σας. Θα κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη σας, αν τα δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων, που χρησιμοποιούν τον δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή τις δικές σας μεθόδους.

ΛΕΩΝ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας θέματα, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη, και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις ή ψευδαισθήσεις που υπάρχουν στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναθερμάνετε σχέσεις που, λόγω ειδικών συνθηκών, πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη. Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρή σκέψη και αρχίστε να αποδέχεστε την πληθώρα των ειλικρινών συναισθημάτων που πηγάζουν από μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις δεν έχουν θέση δίπλα σας. Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν προσκολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες, αντί να σας εξυπηρετούν, σας προβληματίζουν και τελικά μπορεί να σας συνθλίψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας, αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Για να νιώσετε καλύτερα χρειάζεται να περιορίσετε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει τη δουλειά και τη διασκέδαση. Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές ανάγκες του. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντί του και να αποδέχεστε τις επιλογές του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πρωτοποριακές αλλαγές που επιθυμείτε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα σχόλια των συνεργατών σας ποια παράπονα κρύβονται. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η και δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, συμπεριλάβετε στο πλαίσιο των ενεργειών σας και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί υπάρχουν παγίδες. Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μην τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε την αναγνώριση των ικανοτήτων σας χωρίς μετριοπάθεια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...