Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ολα τα σχήματα της νέας σεζόν!

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό χειμώνα έχει ήδη ξεκινήσει να μετρά και νυχτερινά κέντρα και live stages συμμετέχουν ανεξαιρέτως στην ανταγωνιστική κούρσα της νυχτερινής διασκέδασης. Ποιος θα βγει ο απόλυτος νικητής; Αυτό θα το δείξει το τέλος της σεζόν. Προς το παρόν, οι ιθύνοντες, σχεδόν όλων των κέντρων, έχουν «κλειδώσει» τα σχήματα που θα απολαύσουμε και φέτος στην πόλη. Τσέκαρε παρακάτω αναλυτικά τι θα παίζει στην Αθήνα τον ερχόμενο χειμώνα.

► LIVE STAGES

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ: STAN

Για ακόμα μια χρονιά, η Αυτοκίνηση ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή ζωή της πόλης, φιλοξενώντας για πρώτη φορά στο stage της τον Stan. Ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να αναλάβει, για πρώτη φορά, το τιμόνι νυχτερινού προγράμματος και το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει.

ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Κλασική αξία αυτή η συνεργασία, συνεχίζει για ακόμα έναν χειμώνα.

4711 ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΧΟΙΝΑΣ

4711 marousi sxoinas 2016 2017 kratisinow

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το απόλυτο δίδυμο της πιο ξέφρενης διασκέδασης της πόλης επιστρέφει. Ο Διονύσης Σχοινάς εγκαινίασε το stage του 4711 πριν μερικά χρόνια και έκτοτε έχει παραμείνει πιστός στο αγαπημένο του στέκι.

BOX: ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Οι Μέλισσες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζονται να ανέβουν στο stage του δημοφιλές και νέου μαγαζιού και από εκεί να μας χαρίσουν το πιο ανεβαστικό και νεανικό πρόγραμμα στην πόλη. Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας.

CABARET ROMEO: ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΝΙΝΟ

Από το φθινόπωρο κιόλας, Έλλη Κοκκίνου και Νίνο θα μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τη σκηνή του Cabaret Romeo. Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, οι δύο καλλιτέχνες επιστρέφουν -μαζί αυτή τη φορά – και ετοιμάζονται να απογειώσουν τη διασκέδαση.

HOTEL ΕΡΜΟΥ: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Πέρσι εγκαινίασε αυτή τη σκηνή με απόλυτη επιτυχία, όπως θα ήταν αναμενόμενο άλλωστε, και φέτος, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να επιστρέψει στο περσινό της στέκι. Ωστόσο, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση.

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Σε ένα νέο χώρο στη λεωφόρο Ποσειδώνος θα δούμε φέτος τον τραγουδιστή, που ωστόσο, το όνομά του δεν είναι ακόμα γνωστό. Οι εργασίες γίνονται το διάστημα αυτό και ο Ηλίας έχει ήδη επισκεφθεί το χώρο και έχει δώσει τα χέρια με τον ιδιοκτήτη  Βασίλη Κοντόπουλο (Ποσειδώνιο).

CAMORRA LIVE – ONIRAMA

Τελευταία φορά στο stage του είδαμε τον Ηλία Βρεττό, ενώ πλέον αναμένουμε την επόμενη ανακοίνωση του live stage. Το πιο πιθανό σενάριο είναι η επιστροφή των Onirama.

ΑPOTHEKE STAGE

Στο ίδιο μήκος κύματος και το εν λόγω stage, που δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά και δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποιο σχήμα.

CABARET

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα και βρισκόμαστε εν αναμονή αυτής. Τελευταία φορά στο stage του απολαύσαμε τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

► ΠΙΣΤΕΣ

TEATRO: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Αναμφίβολα, πρόκειται για την απόλυτη συνεργασία της χρονιάς που θα βάλει φωτιά στη διασκέδαση. Ύστερα από δεκαετίες, τα δύο μεγαθήρια του λαϊκού τραγουδιού συναντιούνται για δεύτερη φορά σε πίστα και φυσικά θα αναδειχθούν στον κορυφαίο προορισμό διασκέδασης.

FANTASIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Δοκιμασμένη συνταγή για το Fantasia, που επιστρατεύει για δεύτερη συνεχή σεζόν Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του. Το σχήμα ολοκληρώνει αυτή τη φορά, ένα νέο μέλος στην οικογένεια του νυχτερινού κέντρου, ο Πέτρος Ιακωβίδης.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΠΑΟΛΑ

Μια συνεργασία που καιρό περιμέναμε και επιτέλους έφτασε η στιγμή να απολαύσουμε. Από τον Οκτώβριο, οι δύο κορυφαίοι στο είδος τους καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και το αποτέλεσμα θα ταράξει για τα καλά τα νερά της διασκέδασης.

FEVER: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

Ο σταθερός Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει κλασικά στο αγαπημένο του στέκι, ενώ στο πλευρό του για πρώτη φορά θα απολαύσουμε τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο, που θα δώσει τη δική του μοναδική νότα στο πρόγραμμα, που ήδη μας ξεσηκώνει για τα καλά όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

posidonio ploutarxos zina 2016 2017 kratisinow 0

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει στην πίστα που τον ανέδειξε ακάθεκτος. Αφού τον είδαμε μόνο του, αλλά και στη συνέχεια με τον Χρήστο Μενιδιάτη, έφτασε η στιγμή να τον απολαύσουμε και στον πλευρό μιας αγαπημένης τραγουδίστριας και καλής του φίλης.

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Στη γνωστή οδό της Αθήνας δημιουργείται ένα νέο νυχτερινό κέντρο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ωστόσο, γνωστή έγινε ήδη η πρώτη του συνεργασία που θα είναι με τον Νίκο Βέρτη. Ο μεγάλος καλλιτέχνης αναλαμβάνει ένα μεγάλο στοίχημα, να αναδείξει ένα νέο στέκι, και το μόνο βέβαιο είναι πως θα τα καταφέρει απόλυτα.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Πέρσι, απολαύσαμε εκεί τον κορυφαίο Γιάννη Πάριο σε ένα σχήμα που ολοκλήρωναν η Μελίνα Ασλανίδου και οι Stavento. Φέτος, αναμένουμε την ανακοίνωση ενός αντίστοιχου σχήματος.

CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Σταθερή αξία ο Πάνος Κιάμος στο Club 22 επιστρέφει για ακόμα έναν χειμώνα για να μας ξεσηκώσει για τα καλά. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν θα τον απολαύσουμε μόνο του, αλλά έχοντας στο πλευρό του, κατά πάσα πιθανότητα, το Νίκο Κουρκούλη.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Φήμες θέλουν τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Έλενα Παπαρίζου τη σεζόν αυτή στην ίδια πίστα, εκείνη του Έναστρον. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής μουσικής συνάντησης που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το χειμώνα αυτό.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ- ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Το Διογένης Studio, πάντα πιστό στις ποιοτικές εμφανίσεις, ετοιμάζεται να φέρει τα πέντε αυτά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο χώρο του. Γλυκερία και Γιάννης Ζουγανέλης αποτελούν δοκιμασμένες συνταγές για το κέντρο, αφού τους είδαμε εκεί τις περασμένες σεζόν, ενώ  οι υπόλοιποι θα κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Ο Μάκης Δημάκης ετοιμάζεται να αναλάβει για πρώτη φορά το τιμόνι προγράμματος στην Αθήνα και την παρθενική του αυτή εμφάνιση δεν θα την κάνει όπου κι όπου, αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία, που θα ξεχωρίσει τον φετινό χειμώνα. Δύο εξαιρετικές φωνές και ρεπερτόρια ενώνονται και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

VOX

Το κέντρο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια συνεργασία. Πέρσι, είδαμε εκεί τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή σε μία μοναδική σειρά εμφανίσεων.

ΘΕΑ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ

Το φθινόπωρο θα έχουμε συντροφιά μας και το Θέα, που φιλοξενεί τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Στέλλα Καλλή, λίγο πριν δούμε τον πρώτο και πάλι στο Fever. 

► ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ

CARAMELA: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΑΝΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ – KNOCK OUT

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει φέτος στην πίστα που έχουμε αγαπήσει να τον απολαμβάνουμε. Η μεγάλη αυτή επιστροφή είναι διπλή, μιας και εκεί γυρίζει και ο Κυριάκος Κυανός που έχει συνδέσει το όνομά του με το κέντρο. 

FRANGELICO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ – ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού οι δύο καλλιτέχνες και θα τους έχουμε κοντά μας και το φθινόπωρο, τουλάχιστον.

PREMIERA LIVE: ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΣ – ΦΑΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Σταθερή αξία στη νύχτα και το λαϊκό τραγούδι, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δε θα μπορούσε να λείπει από το χάρτη της χειμερινής διασκέδασης.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Δύο μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν απερίγραπτη διασκέδαση και φέτος.

NORTH LIVE STAGE: ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΥΣΠΑ

Ακόμα μια σεζόν επιτυχίας για την πίστα και τον διάσημο καλλιτέχνη ετοιμάζεται να προστεθεί φέτος στη λίστα με τη μακρά συνεργασία τους.

VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ- ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ- ΕΛΙΝΑ ΝΙΑΡΟΥ

Ο χάρτης της διασκέδασης ολοκληρώνεται με το πιο ανεβαστικό στέκι και ένα επιτελείο καλλιτεχνών που θα φέρει τα πάνω κάτω, με ηγέτη του σχήματος τον μοναδικό Τριαντάφυλλο. 

{{-PCOUNT-}}67{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...