Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Στις φυλακές Ναυπλίου ο κολλητός του Χάνιμπαλ

Οι επιθέσεις που δέχτηκε ο κολλητός του Χάνιμπαλ στις Φυλακές Κορυδαλλού ανάγκασαν τις Αρχές να τον μεταφέρουν στο Ναύπλιο λίγες ημέρες πριν τη δίκη για τη δολοφονία της Αννυ

Οι επιθέσεις που δέχτηκε ο κολλητός του Χάνιμπαλ στις Φυλακές Κορυδαλλού ανάγκασαν τις Αρχές να τον μεταφέρουν στο Ναύπλιο λίγες ημέρες πριν τη δίκη για τη δολοφονία της Αννυ

Στις Φυλακές Ναυπλίου κρατείται πλέον ο «Νικολάι», που κατηγορείται για συμμετοχή στη φρικτή δολοφονία της 4χρονης Αννυ, προκειμένου να εξασφαλιστεί με κάθε τρόπο η σωματική ακεραιότητά του ως την έναρξη της πολύκροτης δίκης που έχει προσδιοριστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου.

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Η μεταγωγή του Νασίφ Αχμέντοφ (όπως είναι το πραγματικό όνομά του) από τις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο, κρίθηκε απαραίτητη πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Αν και όλο αυτό το διάστημα κρατούνταν κάτω από ειδικό καθεστώς, δεχόταν f2 128καθημερινά επιθέσεις (κυρίως φραστικές) από συγκρατούμενούς του.

Για να προφυλαχτεί το πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης που συντάραξε το Πάσχα του 2015 την κοινή γνώμη με τις αποκαλύψεις για όσα φρικαλέα είχαν συμβεί με θύμα το 4χρονο αγγελούδι στο υπόγειο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, αποφασίστηκε να μεταχθεί σε πιο ασφαλείς φυλακές. Τη μεταγωγή του «Νικολάι» επιβεβαιώνει στην «Espresso» η συνήγορος υπεράσπισής του Γιάννα Παναγοπούλου:

«Πράγματι, εδώ και λίγες ημέρες ο Νασίφ Αχμέντοφ βρίσκεται κρατούμενος στις Φυλακές Ναυπλίου. Εχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, περιμένει με αγωνία τη Δευτέρα, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη…» δηλώνει η γνωστή ποινικολόγος.

Σύμφωνα με το βούλευμα- καταπέλτη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας, τη συμμετοχή του 30χρονου Νικολάι στην άγρια σφαγή του κοριτσιού αποκάλυψαν τόσο η συμπληρωματική απολογία του πατέρα-Χάνιμπαλ Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως «Σάββας»), ο οποίος τον κατονόμασε ως το πρόσωπο που τον καθοδήγησε στον τεμαχισμό της ανήλικης, όσο και τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από το υπόγειο σφαγείο όπου βρέθηκε το DNA του σε πλήθος σημείων, καθώς και μία καστανέρυθρη κηλίδα που εμπεριείχε βιολογικό υλικό του, της άτυχης Αννυ και ενός τρίτου άνδρα, άγνωστου ακόμη.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του Νασίφ Αχμέντοφ από τη Βουλγαρία στέκονται στο πλευρό του, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς αναμένεται να καταθέσουν στη δίκη (τα στοιχεία τους στη διάθεση της εφημερίδας). Οπως υποστηρίζει ένας από αυτούς που τον γνωρίζει εδώ και δέκα χρόνια, ο 30χρονος δεν είναι επιθετικός και ποτέ δεν είχε συμμετάσχει ούτε σε έναν καβγά.

Τι λένε οι φίλοι του

«Αν όλοι οι άνθρωποι είχαν την ηθική και την καλοσύνη του, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, γιατί αυτός είναι πρόθυμος να δώσει φαγητό σε έναν άγνωστο χωρίς να σκέφτεται ότι δεν θα έχει ο ίδιος. Είναι καλός φίλος και συμπονετικός και άνθρωπος φιλόδοξος, με στόχους στη ζωή» λέει.

Με την άποψη αυτή συντάσσεται ένας συμμαθητής του «Νικολάι» από το σχολείο.

«Από το 1993 γνωριζόμαστε, ήμασταν συμμαθητές και στη συνέχεια παραμείναμε φίλοι. Ως φοιτητής ήταν φιλομαθής και αφοσιωμένος, και ήθελε να εξελιχθεί στη ζωή και στην εργασία του. Ανατράφηκε από μια καλή και εργατική οικογένεια» υποστηρίζει.

Στο πλευρό του Αχμέντοφ στέκεται και ένα δημόσιο πρόσωπο του χωριού όπου διαμένει η οικογένειά του.

«Εγγυώμαι ότι δεν χρησιμοποιεί αλκοόλ και ναρκωτικά. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο με ειδίκευση στη θήρα και τη δασοκομία. Είχε πάντα την επιθυμία να εργαστεί στην ειδικότητα αυτή, αλλά στο Ντριανόβο δεν υπήρχαν κενές θέσεις» αποκαλύπτει.

Στην προσωπικότητα του 30χρονου κατηγορουμένου αναφέρεται και ένα συγγενικό του πρόσωπο:

«Αγαπά τα παιδιά, τα φροντίζει. Φέρνει δώρα στη μικρή μου κόρη, παίζει μαζί της και της κάνει όλα τα χατίρια. Νοιάζεται γι’ αυτή με μεγάλη αγάπη και προσοχή. Τον γνωρίζω 13 χρόνια, υπήρξε πάντα ανθρώπινος, πιστός, εξαιρετικά εγκάρδιος. Με έκανε αμέσως δεκτή ως μέλος της οικογένειας, ποτέ δεν είχαμε διαφορές».

Ως εργατικό και καλό άνθρωπο περιγράφει τον Νασίφ Αχμέντοφ και ένας από τους εργοδότες του στα χωράφια όπου δούλευε:

«Στις καλοκαιρινές διακοπές εργαζόταν μαζί μου στα περιβόλια του χωριού. Μετά την αποφοίτησή του από το τεχνικό σχολείο, εργάστηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος» λέει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...