Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

«Σούπερ Ήρωες»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser και ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει...

Οι πραγματικοί ήρωες ζουν ανάμεσά μας. Γιατί κακά τα ψέματα, κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι υπερήρωας για να καταφέρεις να βγάλεις την εβδομάδα.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με...

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Το ‘χουμε!»: Η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΙ

«Το ‘χουμε!»: η ολοκαίνουργια infotainment πρόταση του ΣΚΑΪ έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό.

Κορίτσια του υπόκοσμου

Πρωταγωνίστρια δημοφιλούς σαπουνόπερας στη Βρετανία είναι η τελευταία χρονικά...

Επαιξε στο Τζόκερ 3 € και κέρδισε 3.100.000€

Ο υπερτυχερός της προχθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ κέρδισε 3.104.628,74 € παίζοντας δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ σε πρακτορείο στο Αγρίνιο!

Ο υπερτυχερός της προχθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ κέρδισε 3.104.628,74 € παίζοντας δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ σε πρακτορείο στο Αγρίνιο!

Μόλις 3 ευρώ χρειάστηκαν για να λύσει για πάντα το πρόβλημα της ζωής του ένας υπερτυχερός στο Αγρίνιο! Τόσο κόστιζε το δελτίο του Τζόκερ που τον ανέδειξε μοναδικό νικητή έπειτα από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ και φούσκωσε τον τραπεζικό λογαριασμό του κατά 3.000.000 ευρώ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο άγνωστος εκατομμυριούχος είχε παίξει ένα δελτίο με έξι στήλες, συμπληρώνοντας τους χρυσούς αριθμούς που ήταν οι: 4, 10, 18, 32, 44 και Τζόκερ το 2. Αυτό ήταν και το μόνο δελτίο με 5+1 επιτυχίες στην κλήρωση 1735 της Κυριακής και του απέφερε το ιλιγγιώδες ποσό των 3.104.628,74 ευρώ!

Η κατάθεση του τυχερού δελτίου έγινε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο. Η ιδιοκτήτριά του Δέσποινα Χρυσικού δέχεται βροχή ερωτήσεων για την ταυτότητα του νικητή, όμως δεν τη γνωρίζει, καθώς (όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις) ο υπερτυχερός δεν έχει κάνει την εμφάνισή του και τη «χρυσή» επιταγή θα αναλάβει να εξαργυρώσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Οπως είπε η κυρία Χρυσικού, πάντως, είναι η πρώτη φορά που κερδίζεται τόσο μεγάλο ποσό στο πρακτορείο της, αν και πριν από χρόνια είχε κερδίσει και εξάρι στο Λόττο. Στην κλήρωση της Κυριακής βρέθηκαν άλλα τρία τυχερά δελτία στη 2η κατηγορία με πέντε επιτυχίες, τα οποία είχαν κατατεθεί στη Θεσπρωτία, στο Ηράκλειο Κρήτης και το Περιστέρι, και καθένα από αυτά κερδίζει 86.867,63 ευρώ.

Η επόμενη ευκαιρία

Οι παίκτες από όλη την Ελλάδα θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν την τύχη τους, ελπίζοντας ότι ίσως έρθει η δική τους σειρά στην επόμενη κλήρωση την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, όπου το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας είναι τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ
spot_img
spot_img