TV στα… τυφλά!

► Σήμερα η μάχη με παρανοϊκή διαδικασία για τις τέσσερις πανελλαδικές άδειες • Πως θα γίνει η δημοπρασία
► Απίστευτο!!! Ο Ιωάννης Μαντζουράνης (δικηγόρος του Δημοσίου), συνήγορος του υπόδικου Β. Μαρινάκη

TV ΣΤΑ… ΤΥΦΛΑ

Παρανοϊκή διαδικασία η μάχη των έγκλειστων υποψήφιων καναλαρχών για τις τέσσερις άδειες!

Η μονομαχία ξεκίνησε! Μάχες στήθος με στήθος -αν και έγκλειστοι σε ξεχωριστά δωμάτια- δίνουν από τα ξημερώματα οι υποψήφιοι καναλάρχες και οι συνεργάτες τους, και μάλιστα στα τυφλά! Με τη σημερινή «παρανοϊκή» διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο χάος με υποψηφίους οι οποίοι βρίσκονται από καιρό στα μαχαίρια.

Κυβερνητικοί παράγοντες θεωρούν ότι οι τέσσερις πολυπόθητες άδειες μπορούν να δημοπρατηθούν από 10.000.000 έως και 30.000.000 ευρώ -χωρίς βεβαίως να αποκλείονται και οι εκπλήξεις- έπειτα από τη διαδικασία των ανταγωνιστικών προσφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι περισσότερες από τις εταιρίες που διεκδικούν τηλεοπτικές άδειες θα εκπροσωπηθούν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους, καθώς τα ποσά που θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι τεράστια και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη ή διστακτικότητα. Οι «ένοικοι» μάλιστα των -λίγων τετραγωνικών μέτρων- δωματίων θα στερηθούν για μερικά 24ωρα ακόμη και τους άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας, καθώς εντός των κελιών θα βρίσκονται μόνο με τέσσερις ακόμη συνεργάτες τους, εντελώς απομονωμένοι από τον έξω κόσμο, κολλημένοι στην οθόνη του υπολογιστή που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ITV CP -κυπριακών συμφερόντων- θα εκπροσωπήσουν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (σ.σ.: «Τζίγγερ») και ο Πάνος Κυριακόπουλος.

Για την εταιρία ΑLTER EGO αναμένεται να δώσει το «παρών» ο -υπόδικος για πέντε κακουργήματα, κατηγορούμενος και ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου- Βαγγέλης Μαρινάκης.

Την εταιρία DIMERA ΜΕDΙΑ ΙΝVESTMENT θα εκπροσωπήσουν ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος.

Αντιθέτως, οι ήδη λειτουργούντες τηλεοπτικοί σταθμοί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκπροσωπηθούν στην πλειονότητά τους από τους γενικούς διευθυντές τους.

Τα συμφέροντα

Εξαίρεση αποτελεί ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού που, κατά πληροφορίες, θα παραστεί μαζί με τον γενικό διευθυντή του καναλιού Στρατή Λιαρέλη, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του ΑΝΤΕΝΝΑ TV ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα παραστεί στον διαγωνισμό, αλλά στηρίζει απόλυτα τον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού Δημήτρη Φουρλεμάδη, που έχει το πράσινο φως να παίξει δυνατό παιχνίδι για λογαριασμό της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ALPHA). Το Star Channel (ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΝΤV) θα ρίξει στο ρινγκ της διεκδίκησης τον γενικό διευθυντή του καναλιού Κάρολο Αλκαλάι.

O Σκάι (ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ) αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τον γενικό διευθυντή του Κώστα Κιμπουρόπουλο και συνεργάτες του.

Στο παρά πέντε βρέθηκε εντός του διαγωνισμού η ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, που θα την εκπροσωπήσει ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

Εκτός το «Ε»! δεκτός στο «και πέντε» ο Καλογρίτσας

Οκτώ θα είναι τελικά οι διεκδικητές των τεσσάρων πανελλαδικών αδειών στη δημοπρασία που ξεκινάει σήμερα, αφού έπειτα από ένα θρίλερ ωρών απορρίφθηκε τελικώς η εγγυητική επιστολή του Φίλιππου Βρυώνη, ιδιοκτήτη του καναλιού Ε, ενώ έγινε αποδεκτή αυτή του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε εκπρόθεσμα. Οι εγγυητικές επιστολές των 3.000.000 ευρώ ήταν απαραίτητες για τη συμμετοχή στη δημοπρασία. Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, μετά τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από τους υπόλοιπους υποψηφίους για τις δύο αυτές περιπτώσεις, αποφάσισε το βράδυ να κάνει δεκτή την εγγυητική επιστολή του Χρήστου Καλογρίτσα, που είχε υποβληθεί εκπρόθεσμα στις 15.40, αντί για τις 15.00 που προέβλεπε η προκήρυξη.

Ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος προχώρησε στην απόφαση αυτή έχοντας ζητήσει τη νομική συμβολή του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δημοσίου Ιωάννη Μαντζουράνη. Οι επικριτές ωστόσο μιλούν για παρατυπία, ισχυριζόμενοι ότι το πρωτόκολλο θα έπρεπε να έχει κλείσει στις 15.00.

Οσον αφορά την υποψηφιότητα του Φίλιππου Βρυώνη, απορρίφθηκε επειδή η εγγυητική επιστολή που κατέθεσε βρίσκεται εκτός των όρων και προϋποθέσεων που έθετε ο νόμος. Ηταν από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ με τη δέσμευση των χρημάτων για 36 ημέρες, όταν η προκήρυξη του διαγωνισμού προβλέπει δέσμευση των 3.000.000 ευρώ για 365 ημέρες. Ενστάσεις υπήρξαν και για την εγγυητική επιστολή που κατέθεσε ο κ. Αλαφούζος, δεδομένου ότι τα περιουσιακά στοιχεία του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι έχουν δεσμευτεί. Από την πλευρά της η Ν.Δ. προανήγγειλε ότι δεν θα πάρει πίσω τις άδειες σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας, «αλλά θα ανοίξει την αγορά για να μπουν και άλλοι σταθμοί», όπως είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος επιτέθηκε πάντως ακόμη μία φορά στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία αδειοδότησης «γκρίζα».

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια:

H ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ!

Σε δύο στάδια η διαδικασία! Τιμή εκκίνησης ορίστηκαν τα 3.000.000 ευρώ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 το πρωί.

Οι τέσσερις άδειες θα δημοπρατηθούν σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού (καθηγητές πανεπιστημίου, διδάκτορες, ανώτερα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης) καθορίζει το βήμα αύξησης μέχρι 500.000 ευρώ τη φορά, αρχίζοντας από την τιμή εκκίνησης των 3.000.000 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα είτε να αποδεχθούν τη νέα τιμή είτε να παραμείνουν αδρανείς. Σημείο-κλειδί είναι η απουσία ενημέρωσης για τις κινήσεις των ανταγωνιστών κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Οι συμμετέχοντες θα βλέπουν τα χτυπήματα, τα ποσά που «χτυπιούνται», αλλά δεν θα έχουν ιδέα ποιοι είναι οι αντίπαλοί τους.

Να σημειωθεί ότι υπολογίζεται από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ότι η διαδικασία μόνο για την πρώτη άδεια θα διαρκέσει τουλάχιστον 12 ώρες και για τις τέσσερις συνολικά τουλάχιστον 40 ώρες, με τρεις ώρες διάλειμμα για ξεκούραση. Οταν μείνουν μόνο δύο συμμετέχοντες, η δημοπράτηση της άδειας περνά στο δεύτερο στάδιο.

Τότε οι δύο υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν την τελική προσφορά τους σε κλειστό φάκελο δύο φορές. Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει περιορισμός στο προσφερόμενο τίμημα. Οποιος από τους υποψηφίους προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό παίρνει την άδεια, ενώ ο δεύτερος μπορεί να διεκδικήσει την επόμενη.

Ο πλειοδότης

Ωστόσο, δεν θα μπορεί να προσφέρει τίμημα χαμηλότερο από αυτό που πρόσφερε στην προηγούμενη. Σε περίπτωση ισόποσων προσφορών θα επαναληφθεί η διαδικασία των κλειστών φακέλων και η άδεια θα απονεμηθεί στον πλειοδότη.

Οπως ανέφερε ο κ. Κρέτσος, οι προσφορές στη δημοπρασία είναι δεσμευτικές, καθώς το συγκεκριμένο στοιχείο θα λειτουργήσει υπέρ της μεγιστοποίησης του τιμήματος που θα εισπράξει το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι εκπρόσωποι των εταιριών εκτιμούν ότι η πρώτη άδεια θα συγκεντρώσει το υψηλότερο τίμημα, που μπορεί να φθάσει από 20.000.000 έως 30.000.000 ευρώ, ενώ το πραγματικό κόστος κατοχής μιας άδειας σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που είναι σχεδόν «νεκρή» σε διαφήμιση, δεν είναι ανάλογο. Βέβαια, υπάρχουν και επιχειρηματίες που μπορούν να κάνουν πίσω όταν οι ανταγωνιστές εκτροχιαστούν.

Χημικές τουαλέτες και ύπνος σε ράντσα!

Το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (ΓΓΕ) στην Καλλιθέα δεν είναι -εδώ που τα λέμε- και το επτάστερο ξενοδοχείο «Burj al Arab» στο Ντουμπάι για να διαθέτει χλιδάτες σουίτες και άνετα διπλά κρεβάτια. Οι υποψήφιοι καναλάρχες και τα στελέχη τους (πρόκειται για έναν μικρό «στρατό» νομικών συμβούλων και οικονομικών διευθυντών, μία πενταμελή ομάδα στο σύνολο) μπορεί να παίζουν με εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα κοιμηθούν σε… ράντσα του στρατού εντός ενός μικρού «κελιού» καθένας!

Η φιλοξενία τους, που μπορεί να διαρκέσει και τρία 24ωρα, θα γίνει σε κρεβάτια για φαντάρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έχει προμηθεύσει με ράντσα εκστρατείας τη ΓΓΕ και έτσι ο ύπνος τους αυτές τις τρεις ημέρες θα είναι σαν πάνω σε καρφιά για πολλούς λόγους. Επίσης, στο κτίριο θα εγκατασταθούν και χημικές τουαλέτες ανά… κελί.

Συνοδεία αστυνομικών

Για την ακρίβεια, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν στον συγκεκριμένο θάλαμο και δεν θα επιτρέπεται η έξοδός τους παρά μόνο με συνοδεία αστυνομικών.

Επίσης, τους απαγορεύεται ρητά η χρήση προσωπικών υπολογιστών ή ασύρματων συσκευών. Στην αίθουσα των υποψηφίων θα βρίσκεται μόνο ο υπολογιστής συνδεδεμένος με κλειστό κύκλωμα εκτυπωτή, κάλπη για τη συλλογή έγγραφων προσφορών και τα έντυπα για τις προσφορές και τις προτάσεις. Αν, ωστόσο, προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ή επείγον περιστατικό και θελήσουν να επικοινωνήσουν με τον… έξω κόσμο, θα υπάρχει τηλέφωνο στο οποίο θα μπορούν να αφήσουν ένα ηχογραφημένο μήνυμα!

Το έντυπο υλικό που θα επιβεβαιώνει τις προσφορές θα μεταφέρεται μεταξύ της επιτροπής και των υποψηφίων μέσω κλητήρων. Η Επιτροπή Διεξαγωγής θα είναι εγκατεστημένη στη μεγάλη κεντρική αίθουσα της ΓΓΕ.

Τα πενταμελή επιτελεία της θα βρίσκονται σε ξεχωριστά δωμάτια και έτσι τα πράγματα θα είναι πιο ασφαλή -αλλά και πιο άνετα-, αφού με αυτόν τον τρόπο δεν θα επικοινωνούν οι ανταγωνιστές καθόλου μεταξύ τους και δεν θα αφήνουν πληροφορίες να διαρρεύσουν.

«Πρόβα» με ενδελεχή έλεγχο από την ΕΛ.ΑΣ. και σφράγισμα κτιρίου

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε χθες άνω κάτω το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα, ώστε να επιτευχθεί η ύψιστη ασφάλεια.

Κι αυτό γιατί χθες πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε παρουσία των υποψηφίων του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Μάλιστα, διεξήχθη και η κλήρωση για τα δωμάτια στα οποία θα βρίσκονται οι υποψήφιοι καναλάρχες και οι ομάδες τους.
Υστερα από ενδελεχή έλεγχο, το κτίριο σφραγίστηκε και δεν μπορεί να περάσει μέσα ούτε… κουνούπι, όπως μας ανέφεραν και υψηλόβαθμα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών.

Να σημειωθεί ότι κανένας εκτός των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό δεν έχει πρόσβαση στο κτίριο όπου θα γίνει η δημοπρασία, ενώ οι δημοσιογράφοι θα παραμείνουν αυστηρά εκτός.

Οι αντιπροσωπίες

Αξημέρωτα, γύρω στις έξι παρά τέταρτο το πρωί, θα φτάσουν οι αντιπροσωπίες των καναλιών για να εγκατασταθούν.

Πάντως, από την πλευρά της, η κυβέρνηση διά της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη έκανε γνωστό ότι πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία και ότι ύστερα από 90 μέρες δεν θα μπορέσει να εκπέμψει κανένας σταθμός αν δεν διαθέτει άδεια.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως η κυβέρνηση κατάφερε να εισπράξει χθες τα πρώτα 24.000.000 ευρώ από τους οχτώ υποψήφιους καναλάρχες, αφού πλήρωσαν το παράβολο των 3.000.000 ευρώ έκαστος, ποσό που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία που αρχίζει σήμερα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΝΟΥΝΤΛΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ CATERING

Ο «μεγάλος αδερφός» έχει φροντίσει, όπως είναι φυσικό, και για το φαγητό των υποψήφιων καναλαρχών ή των συνεργατών τους, αφού θα χρειαστεί να μείνουν έγκλειστοι στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης πιθανότατα μέχρι και για τρεις ημέρες.

Εταιρεία catering έχει αναλάβει τη σίτιση, η οποία καλύπτει όλα τα γούστα. Για μεσημεριανό, έχουν επιλεγεί οκτώ ελληνικά παραδοσιακά πιάτα: Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια, κοτόπουλο με ρύζι και λευκή σάλτσα λαχανικών, μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά, μπιφτέκι ανάμεικτο μοσχάρι 80% και χοιρινό 20% με πατάτες φούρνου, μοσχαράκι νουά με ρύζι και πατάτες φούρνου, ταλιατέλες με κιμά, μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και κρέμα, μπριάμ φούρνου.

Για βραδινό, επτά νόστιμες επιλογές περιμένουν τα ισχυρά στελέχη των μίντια, καθώς για τη «μάχη» θα χρειαστούν έξτρα θερμίδες. Ωστόσο, εδώ υπάρχει και μια… εσάνς κινεζικής κουζίνας.

Μέχρι και ισοτονικά ποτά

Το δείπνο περιλαμβάνει ρολό χοιρινό γεμιστό με τυριά και πιπεριές, ρολό χοιρινό με πατάτες φούρνου και ρύζι, κοτόπουλο με πατάτες, μουσακά, παστίτσιο, γλυκόξινο κοτόπουλο με νουντλς και ντομάτες γεμιστές με ρύζι.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι καναλάρχες ή οι εκπρόσωποί τους θα έχουν στη διάθεσή τους διάφορα σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά, γιαούρτια, παγωτά, αναψυκτικά, χυμούς, κρουασάν, τσουρέκια, κέικ, κουλουράκια, μπισκότα, ακόμη και ισοτονικά ποτά, για να τους δίνουν ενέργεια. Μάλιστα, θα υπάρχει και η αγαπημένη μάρκα νερού που επιθυμεί ο καθένας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ • Ο Ιωάννης Μαντζουράνης (δικηγόρος του δημοσίου), συνήγορος του Μαρινάκη

Μια απίστευτη ιστορία διαπλοκής αποκαλύφθηκε λίγες ώρες προτού ξεκινήσει η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες και απειλεί να τινάξει στον αέρα τον διαγωνισμό, αφού ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ελληνικού Δημοσίου στη διαδικασία πριν από περίπου έναν μήνα είχε εμφανιστεί σε άλλη υπόθεση (στον Αρειο Πάγο) ως νομικός παραστάτης του υποψήφιου καναλάρχη Ευάγγελου Μαρινάκη.

Ο λόγος για τον δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη (φωτό), ο οποίος στις αρχές Ιουλίου είχε εμφανιστεί μαζί με στενό συνεργάτη του Μαρινάκη καταθέτοντας (ένα ακόμη) αίτημα εξαίρεσης του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου για το βούλευμα δίωξής του που αφορούσε εγκληματική οργάνωση για το ποδόσφαιρο. Για την ιστορία, το Συμβούλιο Εφετών, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Ανδρέα Παπαδημητρίου, απέρριψε την αίτηση και ενώ είχε προηγηθεί απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα Χρήστου Κούμπη.

Τα ερωτήματα για τον Γιάννη Μαντζουράνη πληθαίνουν πλέον, καθώς εκθέτει την κυβέρνηση, επειδή δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος ελέγχει τη νομιμότητα των διαδικασιών (και δεν αποκλείεται να είχε και συμμετοχή στην κατάρτιση του νομικού πλαισίου των διαδικασιών) να έχει εμπλοκή, και μάλιστα επαγγελματική, με έναν εκ των υποψηφίων.

Να θυμίσουμε ότι στο ακροατήριο του ΣτΕ, στο οποίο είχαν προσφύγει οι καναλάρχες, το Ελληνικό Δημόσιο είχε εκπροσωπηθεί διά του πληρεξούσιου δικηγόρου του Ιωάννη Μαντζουράνη, ο οποίος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι εκλεκτοί δικηγόροι εκπροσωπούν σοβαρές υποψήφιες εταιρίες, μεταξύ των οποίων, όπως είπε: «Δεν υπάρχει ούτε ο γιος ούτε η κόρη ούτε ο ίδιος ο… Εσκομπάρ». Και αυτό την ώρα που ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονος είχε δηλώσει πως «θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι στη δημοκρατία της Κολομβίας δεν θα βρεθεί τηλεοπτικός σταθμός υπό τον έλεγχο του… Πάμπλο Εσκομπάρ»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αργά χθες το βράδυ η πλευρά Μαρινάκη άφηνε να διαρρεύσει ότι «εντελώς τυχαία» ο Γιάννης Μαντζουράνης (ο οποίος όμως τη συγκεκριμένη μέρα μίλησε με δημοσιογράφο της «δημοκρατίας» επί του θέματος) βρέθηκε στον Αρειο Πάγο όταν κατατέθηκε το αίτημα για τον Δασκαλόπουλο! Η εφημερίδα, μάλιστα, στο ρεπορτάζ που δημοσίευσε την επομένη έγραφε για τον «δικηγόρο του Μαρινάκη Ι. Μαντζουράνη», πράγμα που ουδείς διέψευσε τότε.

{{-PCOUNT-}}66{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

10χρονη κατήγγειλε την μητέρα της για ξυλοδαρμό – Εκείνη ισχυρίζεται το αντίθετο

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο...

Φόβος στην Φλώρινα για καθίζηση του εδάφους – Τι μαρτυρούν οι κάτοικοι (video)

Το χωριό Βαλτόνερα στην Φλώρινα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την σταθερότητα του...

Νέα «βόμβα» από τη Σοφία Μπεκατώρου! «Βίασαν ανήλικη συναθλήτριά μου»

Ακόμα μία... βόμβα μεγατόνων έριξε η Σοφία Μπεκατώρου με την κατάθεσή...

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Γιαγιούλα μαρτύρησε στα χέρια «τεράτων»

Λίγες ώρες πριν βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής οι...

55χρονος γροθοκόπησε αστυνομικό που του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Ένας 55χρονος άντρας χτύπησε αστυνομικό μετά από μια σύσταση που του...

Λουκέτο από την ΕΛ.ΑΣ. σε κορωνο-καζίνο στην Αττική

Πρόστιμα 14.000 ευρώ σε 5 άτομα για παράνομο τζόγο εν μέσω...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ήταν ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις» (video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις «8 λέξεις» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων πως δεν θα βρίσκεται...

Η Φάρμα: Τα νέα πρόσωπα που σκέφτεται η παραγωγή του Αντ1 (video)

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η παραγωγή του Αντ1 επεξεργάζεται τα πρόσωπα που ίσως κληθούν να συμμετάσχουν στο νέο ριάλιτι του καναλιού «Η Φάρμα»....

Survivor-Spoiler: Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Περικλή Κονδυλάτο (video)

Μετά από το ανατρεπτικό επεισόδιο της Τέταρτης οι κόκκινοι και οι μπλε φαίνεται να βρίσκουν πολλούς λόγους για να συνεχίσουν να έρχονται σε κόντρα...

Θανάσης Πασσάς: «Εγώ ανακάλυψα την Έλενα Κρεμλίδου… στο Survivor έχει παρασυρθεί είναι πιο χαμηλών τόνων στη ζωή της» (video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική του πορεία  και το πως περνάει την...

Ματθίλδη Μαγγίρα για την κόρη της και το bullying: «Στο σχολείο την φώναζαν μαύρη» (video)

H Ματθίλδη Μαγγίρα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα».  Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και για το...

Ο «παπα-Καζανόβας» της Κρήτης! Το πρωί έγγαμος ιερέας, το βράδυ εραστής!

«Ιερό» σκάνδαλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη ένας ιερέας παντρεμένος με παιδιά, ο οποίος μιμήθηκε τον... Σωτήρη Μουστάκα στη βιντεοταινία των 80s «Πάτερ Γκομένιος» και...