Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ομολογία-σοκ του Κινέζου «Τζακ Αντεροβγάλτη»!

Πατέρας δύο παιδιών, το διάστημα 1998-2002 βίασε και σκότωσε έντεκα γυναίκες που ζούσαν μόνες τους και φορούσαν κόκκινα ρούχα!

Πατέρας δύο παιδιών, το διάστημα 1998-2002 βίασε και σκότωσε έντεκα γυναίκες που ζούσαν μόνες τους και φορούσαν κόκκινα ρούχα!

Τέλος στην 30ετή «καριέρα» του Κινέζου «Τζακ Αντεροβγάλτη» έβαλε η κινεζική αστυνομία, συλλαμβάνοντας τον διαβόητο serial killer που ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα των θυμάτων του.

ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Πρόκειται για τον 52χρονο Γκάο Τσενγκγιόνγκ, ο οποίος διατηρούσε μανάβικο μαζί με τη σύζυγό του, στην πόλη Μπεϊγίν της επαρχίας Γκανσού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «China Daily», ο Τσενγκγιόνγκ ομολόγησε ότι κατά το χρονικό διάστημα 1998-2002 βίασε και σκότωσε 11 γυναίκες, με το νεαρότερο θύμα του να είναι μόλις 8 ετών. Στο στόχαστρό του έμπαιναν νεαρές γυναίκες που ζούσαν μόνες τους και φορούσαν κόκκινο. Τις ακολουθούσε μέχρι το σπίτι τους και τις σκότωνε, κόβοντας τον λαιμό τους και ακρωτηριάζοντας τα κορμιά τους, αφαιρώντας τους τα αναπαραγωγικά όργανά τους.

«Ο ύποπτος έχει σεξουαλική διαστροφή και μισεί τις γυναίκες» είχε πει η αστυνομία το 2004, όταν συνδέθηκαν για πρώτη φορά όλα τα εγκλήματα μεταξύ τους, δίνοντας ακόμα και αμοιβή 27.000 ευρώ σε όποιον προσέφερε πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψή του. Τότε είχαν σκιαγραφήσει το προφίλ ενός «μοναχικού και ακοινώνητου» άντρα, τη στιγμή που, όπως αποδείχτηκε, ο δράστης ήταν έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών και επαγγελματικά δραστήριος.

Νέα τεχνολογία

Παρ’ όλα αυτά, οι Αρχές δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία, μέχρι που το κινεζικό FBI άνοιξε εκ νέου την υπόθεση, κάνοντας χρήση νέας τεχνολογίας για την επανεξέταση του DNA. Ο Τσενγκγιόνγκ εντοπίστηκε μετά τη σύλληψή ενός θείου του, για πλημμέλημα. Οι Αρχές συνέκριναν το δείγμα DNA του θείου με αυτό των εγκλημάτων και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχαν διαπραχθεί από κάποιον συγγενή του.

Ο πρώτος φόνος του Τσενγκγιόνγκ διαπράχθηκε τον Μάιο του 1998, χρονιά γέννησης του γιου του. Τότε, μια 23χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στην πόλη Μπεϊγίν με 26 μαχαιριές. Ακολούθησαν και άλλοι φόνοι αντίστοιχου ύφους, σκορπώντας τον τρόμο στον γυναικείο πληθυσμό της πόλης, με τις γυναίκες να μην τολμούν να κυκλοφορήσουν μόνες τους στον δρόμο, χωρίς τη συνοδεία ανδρών συγγενών ή φίλων. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η δράση του Τσενγκγιόνγκ διακόπηκε το 2002.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...