Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Σοφία Αλιμπέρτη: Συγκινημένη για την εικαστική έκθεση του γιου της στην πόλη...

Στο Παρίσι η Σοφία Αλιμπέρτη για χάρη της έκθεσης...

Οποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας τόλμησε μια επιχειρηματική κίνηση τα...

Η βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να αποκαλεί ανεπίσημα τον...

Βασιλης Μπουτσης: «Οι λύσεις έρχονται μέσα από τα έργα»

Κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά. Αυτός ήταν πάντα ο...

Μυρτώ Αλικάκη: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν...

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», παραχώρησε μια συνέντευξη η Μυρτώ...

ΗΠΑ: Εσφαξε τη σύζυγό του και έβαλε το κεφάλι της στον καταψύκτη

Δίπλα στα παιδιά τους που έπαιζαν αμέριμνα και λίγες ώρες αφού είχε περάσει η αστυνομία, για να ελέγξει την κατάσταση για λόγους κοινωνικής πρόνοιας, νεαρός σύζυγος στις ΗΠΑ αποκεφάλισε τη σύζυγό του και έβαλε το κεφάλι της στον καταψύκτη

Δίπλα στα παιδιά τους που έπαιζαν αμέριμνα και λίγες ώρες αφού είχε περάσει η αστυνομία, για να ελέγξει την κατάσταση για λόγους κοινωνικής πρόνοιας, νεαρός σύζυγος στις ΗΠΑ αποκεφάλισε τη σύζυγό του και έβαλε το κεφάλι της στον καταψύκτη.

Πρωταγωνιστής αυτής της αγριότητας ήταν ο 23χρονος Ντέιβι Ντοζάτ και θύμα η 21χρονη Νατάσα, οι οποίοι ζούσαν με τα παιδιά τους σε ένα τροχόσπιτο περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από το Ντάλας. Ενας συγγενής είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία, καθώς είχε διαπιστώσει ανησυχητική ένταση στο ζευγάρι, αλλά όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί δεν είδαν κάτι ύποπτο και έφυγαν.

Ωστόσο, δύο ώρες αργότερα επίσης συγγενής (δεν διευκρινίζεται αν ήταν το ίδιο πρόσωπο) τηλεφώνησε και πάλι, καταγγέλλοντας αυτήν τη φορά τη δολοφονία της Νατάσα. Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο τροχόσπιτο, το οποίο είχε πλέον μετατραπεί σε τόπο εγκλήματος, και διαπίστωσαν ότι το σώμα της συζύγου ήταν αποκεφαλισμένο. Ενας ειδικός διαπραγματευτής μίλησε με τον συζυγοκτόνο και τον έπεισε να βγει από το τροχόσπιτο.

Οταν εμφανίστηκε ήταν γεμάτος αίματα. Τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι απείραχτα. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η άτυχη γυναίκα είχε επίσης σημάδια από μαχαιριές πάνω στο σώμα της. Η ειρωνεία είναι ότι η άτυχη γυναίκα στη σελίδα της στο facebook έγραφε πρόσφατα: «Eίμαι το πιο χαρούμενο κορίτσι όλων των εποχών μ’ έναν φανταστικό σύζυγο και παιδιά και τους αγαπώ». Οι Ντοζάτ ήταν παντρεμένοι από τον Αύγουστο του 2014 και είχαν μόλις γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Μένει να διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του νεαρού άνδρα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε ζευγάρι ηθοποιών πετυχημένης σειράς του OPEN

Είναι μαζί εδώ και καιρό και μάλιστα συμπρωταγωνίστησαν σε...

Αυτή είναι η εντυπωσιακή πεθερά της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Μίνωα...

Θείος Γιώργου Αγγελόπουλου: «Η αδελφή μου κρατήθηκε στη ζωή για να τον δει παντρεμένο»

Ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου ζει δύσκολες στιγμές καθώς...

Έξαλλη η Βάσω Λασκαράκη on camera: «Θα κάνω ότι γουστάρω, άντε μαζευτείτε λίγο»

Η Βάσω Λασκαράκη άστραψε και βρόντηξε σε στόρι που...

Τα τελευταία λόγια της μητέρας του Αγγελόπουλου: «Είμαι ευτυχισμένη, παντρεύω το παιδί μου»

Συνάδελφος της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου λύγισε on camera...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συντετριμμένος έφτασε στη Σκιάθο συνοδεύοντας τη σορό της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον κουμπάρο του έφτασε στη...