Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτική εξομολόγηση, sex on stage και «νεκροί» χορευτές!

Με θρίαμβο της Μπιγιονσέ και «πιπεράτα» στιγμιότυπα η βραδιά των μουσικών βραβείων MTV στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης

Την καθιερωμένη συνταγή επιτυχίας ακολούθησαν και φέτος τα μουσικά βραβεία MTV, με προσομοίωση σεξ επί σκηνής, παραλήρημα Κάνιε Γουέστ εφ’ όλης της ύλης, ερωτική εξομολόγηση, ελληνική παρουσία, αλλά και με πολιτική χροιά, χάρη στην Μπιγιονσέ.

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς απέσπασε οκτώ βραβεία, μεταξύ των οποίων και δύο σημαντικότερων του θεσμού, Βίντεο της Χρονιάς και Καλύτερο Γυναικείο Βίντεο, σπάζοντας σε συνολικό αριθμό το ρεκόρ της Μαντόνα, κι έκανε ένα εκρηκτικό performance 16 λεπτών με medley κομματιών του νέου άλμπουμ της «Lemonade», με σαφές μήνυμα κατά της ένοπλης βίας. Η χορογραφία ήθελε έναν έναν τους χορευτές της να πέφτουν «νεκροί» στη σκηνή από πυροβολισμό, ενώ νωρίτερα η Μπιγιονσέ είχε ποζάρει στο κόκκινο χαλί με τις μαμάδες θυμάτων βίας από αστυνομικούς.

r3142qtgf

spl1342308 026aaaΑκρως αισθησιακές ήταν, αντιθέτως, οι εμφανίσεις της Νίκι Μινάζ και της Αριάνα Γκράντε, οι οποίες στο ντουέτο τους έσπρωξαν προς τα κάτω τα κεφάλια των ανδρών χορευτών που τις πλαισίωναν, προσομοιώνοντας σεξουαλικές πράξεις, αλλά και της Ριάνα, την οποία περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη. Εκτός από το βραβείο Μichael Jackson Video Vanguard Award δέχτηκε και μια ερωτική εξομολόγηση από τον Ντρέικ, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο ότι είναι ερωτευμένος μαζί της από τα 22 του. Εκείνη τον πλησίασε για να του δώσει ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο και ο 29χρονος ράπερ συνέχισε να σκύβει προς το μέρος της, φιλώντας την εν τέλει στον λαιμό, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα. Από τις πιο hot εμφανίσεις ήταν εκείνη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η στιλιστική επιλογή της οποίας δεν άφησε και πολλά στη φαντασία.

spl1342147 076Ο Κάνιε Γουέστ

Το κοινό του Madison Square Garden της Νέας Υόρκης κράτησε εν συνεχεία την αναπνοή του, όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος, χωρίς σενάριο, κάλυψε όλα τα καυτά θέματα που μπορούσε να κατεβάσει το μυαλό του, από την ένοπλη βία μέχρι τη μεγαλοφυΐα του και από το ροζ βίντεο της συζύγου του μέχρι την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ήταν απούσα από τη βραδιά. Μετά θάνατον τιμήθηκε και ο Ντέιβιντ Μπόουι με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας με το «Black Star».

r22q34rtfΗ Ελληνίδα νικήτρια τoυ event

Ακόμη ένα σημαντικό μουσικό βραβείο πρόσθεσε στη συλλογή της η ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτις Μελίνα Ματσούκα (φωτό), αυτή τη φορά για τη σκηνοθεσία του video clip «Formation» της Μπιγιονσέ.

Η 35χρονη σκηνοθέτις είχε κατηγορηθεί ότι είχε χρησιμοποιήσει πλάνα από τους δημιουργούς του εννιάλεπτου ντοκιμαντέρ με τίτλο «The B.E.A.T.» για το «Formation» χωρίς την άδειά τους, κάτι που είχε διαψεύσει με ντοκουμέντα η δική της πλευρά, με αποτέλεσμα να λήξει σύντομα η διαμάχη ανάμεσά τους.

Κατά το παρελθόν είχε τιμηθεί και με βραβείο Grammy για το clip της Ριάνα «We Found Love».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....