Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αφεθείτε και ζήστε το όνειρο που περιμένατε τόσον καιρό. Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και θα εκπλαγείτε από αυτά που θα ανακαλύψετε

ΚΡΙΟΣ: Αφεθείτε και ζήστε το όνειρο που περιμένατε τόσον καιρό. Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και θα εκπλαγείτε από αυτά που θα ανακαλύψετε. Ναι, είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές κι εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο σας και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας ή να διαφωνήσετε με άτομα κύρους. Χρησιμοποιήστε ως όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δεν θέλετε να χαλάσετε άλλες φιλικές σχέσεις σας και κυρίως αν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού χώρου και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως. Μην περιμένετε να καταλάβουν οι άλλοι τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ: Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο χαρακτήρα, αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε. Η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερο βήμα που θα κάνετε για ένα καλύτερο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας να σας φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, γι’ αυτό σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα, αν δεν θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε εύκολα.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα. Εχετε αποφορτιστεί πλέον από τα μεγάλα εμπόδια και τα προβλήματα, οπότε ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούργιες προτάσεις ή συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχτείτε. Επιβάλλεται, λοιπόν, να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας, και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε τον χρόνο σας ισόποσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι σωστό να ζείτε μόνο για την εργασία σας, ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν. Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και θα ενισχύσετε την τύχη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, αν το επιδιώξετε. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δεν πήγε καλά, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να ρίξετε τη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως η αυτοπεποίθηση, το θάρρος, η δυναμικότητα και -κυρίως- η κοινωνικότητα, προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και θα σας βοηθήσουν σημαντικά στο άμεσο μέλλον να επιτύχετε στους τομείς που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Η διάθεσή σας να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να τους δείτε θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας έως σήμερα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...