Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Τον χτυπούσαν με καδρόνια

Ο άγριος ξυλοδαρμός στο κέντρο της Αθήνας του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου από τέσσερις αντιεξουσιαστές προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Ο άγριος ξυλοδαρμός στο κέντρο της Αθήνας του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου από τέσσερις αντιεξουσιαστές προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός (και μάλιστα για… τρίτη φορά!) του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου από κουκουλοφόρους, την ώρα που εκτελούσε τα καθήκοντά του στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Δευτέρας.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κινούνταν πεζός μαζί με τον αστυφύλακα συνοδό του στη διασταύρωση Μπενάκη και Πανεπιστημίου, όπου ρύθμιζαν την κυκλοφορία λόγω της πορείας υπέρ των προσφύγων που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί ομάδες διάφορων οργανώσεων που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για την εμπρηστική επίθεση στην κατάληψη της στέγης προσφύγων και μεταναστών στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια. Μετά το τέλος της πορείας και ενώ ομάδες αντιεξουσιαστών κινούνταν προς τα Εξάρχεια, εντόπισαν τον ένστολο διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, που ήταν επικεφαλής των κυκλοφοριακών μέτρων, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του αξιωματικού της Αστυνομίας ήταν τέσσερις και φέρεται ότι χρησιμοποίησαν ακόμη και καδρόνια για να τον χτυπήσουν!

f2 130

Ωσπου να φτάσουν αστυνομικές δυνάμεις, οι αντιεξουσιαστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, αφήνοντας πίσω τους αιμόφυρτο τον άτυχο αξιωματικό, ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Διάσειση

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ελαφρά διάσειση και έφερε εκδορές και μώλωπες. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο κ. Διαμαντόπουλος αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επίθεση στον αστυνομικό διευθυντή ομάδες κουκουλοφόρων κινήθηκαν προς το Πολυτεχνείο και την οδό Πατησίων, όπου έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και άρχισαν να πετούν πετρες και μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ που έφτασαν στην περιοχή.

Με τον τραυματισμένο διοικητή της Τροχαίας Αθηνών επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του και του εξέφρασε τη συμπάθειά του. Στο μεταξύ, βουλευτές και κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν εκδώσει ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν το περιστατικό. Η Νέα Δημοκρατία και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες πήραν θέση για το συμβάν, ενώ το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ανικανότητα της κυβέρνησης να προστατεύσει όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τα ίδια τα στελέχη της Αστυνομίας, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού Νίκου Τόσκα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...