Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Μην πάτε στον γάμο του Παπαμιμίκου»

Τηλεφωνικές κλήσεις από μεγάλο στέλεχος της Ν.Δ. σε βουλευτές του κόμματος να μην παραστούν στον γάμο του πρώην γραμματέα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τηλεφωνικές κλήσεις από μεγάλο στέλεχος της Ν.Δ. σε βουλευτές του κόμματος να μην παραστούν στον γάμο του πρώην γραμματέα

«Ο κόσμος καίγεται και η Ν.Δ… χτενίζεται»! Οπως πληροφορείται αποκλειστικά η στήλη μας, τις τελευταίες δύο μέρες πέφτουν πραγματικά βροχή τα τηλέφωνα σε «επίφοβους» βουλευτές, ώστε να μην πάνε στον γάμο του Ανδρέα Παπαμιμίκου με τη Σόνια Σαββίδη το ερχόμενο Σάββατο!

«Επιθυμία μας είναι να μην παραστείτε. Ξανασκεφτείτε το!» ακούν από το μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. οι καημένοι βουλευτές που αποτολμούν να σηκώσουν το τηλέφωνο. Και εδώ δημιουργούνται δύο ερωτήματα: Είτε προσπαθούν να περιορίσουν τα έξοδα των βουλευτών τους, γιατί, όπως και να το κάνουμε, ένα δωράκι θα το πάρουν, είτε, όπως μας είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ πρώην υπουργός, «μαζεύουν τα λουριά για τον φόβο των Ιουδαίων».

Ακόμη και μεγαλοεπιχειρηματίες που διάκεινται φιλικά στον Ιβάν Σαββίδη, και φυσικά και στη Ν.Δ., δέχτηκαν παρόμοια κλήση. Καλέ, τι γίνεται; Θα τρελαθούμε!
Πάντως, οι καλεσμένοι συνολικά δεν θα ξεπερνούν τελικά τους εκατό.

Προσκλήσεις έχουν λάβει οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ενώ «ναι» έχουν πει οι «ατρόμητοι» Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Κουκοδήμος, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Καραμανλής junior, Ελενα Ράπτη και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ολοι θα τσουγκρίσουν στην υγειά του ζεύγους Ανδρέα και Σόνιας στο παραλιακό ειδυλλιακό ταβερνάκι Νότος στην Πλάκα Λιτόχωρου.

Πηγαδάκια με γεύση εκλογών

bouli

Στη Βουλή άρχισαν χθες να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους τα πρώτα πηγαδάκια.
Σε άλλα από αυτά συζητιόταν το ενδεχόμενο των εκλογών σε περίπτωση που χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο «κόφτης», ενώ σε άλλα, για εμάς τα πιο ψαγμένα, επικρατούσε η άποψη ότι οι εκλογές θα γίνουν όλες μαζί (βουλευτικές, δημοτικές κ.ά.) τον Μάιο του 2019.
Μάλιστα, όσον αφορά τον «κόφτη», η θεωρία τους είναι ότι πολύ σύντομα, προκειμένου να βρεθούν σίγουρα έσοδα, οι κυβερνητικοί εγκέφαλοι απλά θα αυξήσουν κατά 14 λεπτά τη βενζίνη και το πετρέλαιο, «κι όλα καλά, κι όλα ωραία, χθες ήσουν με άλλονε παρέα»!

Νομοσχέδιο και διακοπές

anagnostopoulou

Καφεδάκι έπιναν στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου (φωτό), που χθες σήκωσε στους ώμους της το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μετά το καλοκαίρι, και ο βουλευτής – σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης.
Εκτός από το εν λόγω νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, τη συζήτησή τους απασχόλησαν και οι διακοπές, αφού και οι δύο ήταν μαυρισμένοι. Μάλιστα, ο Θέμης είχε αφήσει μουσάκι και μαλλιά, απομεινάρι, όπως μας είπε, των ωραίων θερινών στιγμών που πέρασε στη Νάξο.

Ο Αλέξανδρος Κοντός στη νέα… ΠΑΣΕΓΕΣ

kontos

Η νέα ΠΑΣΕΓΕΣ είναι πλέον γεγονός. Απηυδισμένοι, οι υγιείς αγροτικοί συνεταιρισμοί θέλησαν να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση του συνεταιριστικού κινήματος, και έτσι δημιούργησαν τη ΣΥΝΑΣΟΕΕ (Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος), δηλαδή την καινούργια συνεταιριστική σύμπραξη που μένει μακριά από τον κρατικό κορβανά και ζει μόνο από… τον κόπο της. Προσωρινός πρόεδρός της ορίστηκε ο πολύ έμπειρος στα συνεταιριστικά, πρώην υπουργός της Ν.Δ. Αλέξανδρος Κοντός.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που το συνεταιριστικό κίνημα φεύγει από τα σάπια ηνία του ΠΑΣΟΚ και περνάει στα χέρια της Ν.Δ. Το καταστατικό της ήδη κατατέθηκε και συμμετέχουν μέχρι στιγμής περί τις 100 μεγάλες ενώσεις αγροτών, που αναμένεται να φτάσουν τις 130 τις αμέσως επόμενες μέρες.
Σε αυτό το σχήμα συνεργούν αγρότες και επιχειρηματίες που θέλουν να σπάσουν επιτέλους τα παλαιά απαξιωμένα σχήματα. Σε έναν μήνα θα γίνουν και οι πρώτες εκλογές, με τον πρώην υπουργό να είναι το μεγάλο φαβορί και πάλι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...