Ηλικιωμένος έκανε άνω κάτω υπηρεσία επειδή ζητούσε «πίπες»

Το γυναικείο προσωπικό μιας υπηρεσίας στα Τρίκαλα σκανδάλισε (άθελά του) ένας ηλικιωμένος, όταν με πολύ φυσικό τρόπο άρχισε να ζητάει από τις υπαλλήλους… πίπες, με αποτέλεσμα να τις κάνει έξω φρενών!

Το γυναικείο προσωπικό μιας υπηρεσίας στα Τρίκαλα σκανδάλισε (άθελά του) ένας ηλικιωμένος, όταν με πολύ φυσικό τρόπο άρχισε να ζητάει από τις υπαλλήλους… πίπες, με αποτέλεσμα να τις κάνει έξω φρενών!

Ο φαινομενικά… ξαναμμένος πρωταγωνιστής της γαργαλιστικής ιστορίας, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, γλίτωσε τη σύλληψη για παρενόχληση όταν έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τις οποίες αποδείχθηκε ότι το αίτημά του κάθε άλλο παρά σεξουαλικά κίνητρα είχε! Ως εκείνη τη στιγμή, δίχως να το καταλάβει, είχε κάνει άνω κάτω ολόκληρο το κτίριο και κυρίως το προσωπικό της υπηρεσίας, που αποτελείται από πολλές γυναίκες οι οποίες περίμεναν ότι θα περνούσαν μια φυσιολογική μέρα στη δουλειά! Απ’ όσα έγιναν γνωστά, ο ηλικιωμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος των υπαλλήλων και δήλωσε απαθέστατος ότι ήθελε… πίπες!

Η απρόσμενη «σεξουαλική» παρενόχληση προκάλεσε αμηχανία στις γυναίκες, οι οποίες αιφνιδιάστηκαν και δεν ήξεραν τι να του απαντήσουν. Ωστόσο, όταν το νέο πήρε διαστάσεις και εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το χώρο, την αρχική έκπληξη διαδέχθηκαν τα γέλια και τα αστεία! Υπήρξαν, όμως, και κάποιοι που δεν είδαν με καλό μάτι τις «ιδιαίτερες» απαιτήσεις που πίστευαν ότι είχε ο ηλικιωμένος. Ετσι, άρχισαν να του ζητούν σε έντονο ύφος εξηγήσεις, με τον γέροντα να κοιτάζει σαστισμένος και να προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο προκλήθηκε τέτοια αναστάτωση! Τελικά, η παρεξήγηση λύθηκε όταν εξήγησε ότι οι «πίπες» που ζητούσε ήταν η… αγροτική ορολογία για τους ειδικούς σωλήνες μεταφοράς νερού! Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι οι γυναίκες της υπηρεσίας θα θυμούνται για καιρό το συγκεκριμένο περιστατικό, που έγινε… ανέκδοτο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ