Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Δώστε την ευκαιρία στον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Κάποιες παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και να είστε σίγουροι πως οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες

ΚΡΙΟΣ: Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται να σας λύσουν τα χέρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά πρόσωπα να ανακατεύονται όλα στο ίδιο θέμα. Για να βρείτε την εσωτερική γαλήνη σας, μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νέες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα, βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας. Μόνο με διπλωματία θα δώσετε τέλος στη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που η έκβασή της είναι αβέβαιη.

ΛΕΩΝ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας με τον σύντροφό σας θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδιά σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε διαρκώς ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας με τον σύντροφό σας. Περιορίστε τις ευαισθησίες σας και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις, αν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε την ευκαιρία στον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Κάποιες παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και να είστε σίγουροι πως οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν σας πνίξουν τα έξοδα. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας, πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές αποφάσεις σας. Δεν χρειάζεται να σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε με γνώμονα τη λογική για να δώσετε λύσεις σε ουσιαστικά θέματα που σας απασχολούν και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Ο,τι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε αμέσως από τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, γιατί πληγώνετε τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε, ώστε να σας καταλάβουν οι άλλοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο, συγκριτικά με τους άλλους, μπορείτε να βρείτε ευκολότερα λύσεις. Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο θα προωθήσετε ό,τι σας απασχολεί και ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ