Συζούσε με 13χρονη και την άφησε έγκυο

Οι άγριοι καβγάδες του 25χρονου στη Ρόδο με τον πατέρα της μαθήτριας

Οι άγριοι καβγάδες του 25χρονου στη Ρόδο με τον πατέρα της μαθήτριας

Το πάθος του για μία 13χρονη μαθήτρια με την οποία συζούσε, και μάλιστα έκανε παιδί μαζί της, μπορεί να έσβησε με τα χρόνια, ωστόσο θα φέρει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη τον 34χρονο (σήμερα) Ροδίτη, που θα καθίσει στις αρχές Νοεμβρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη!

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελία που είχε κάνει το 2009 ο πατέρας του ανήλικου τότε κοριτσιού, με αποτέλεσμα να κινηθεί αυτεπάγγελτα η ποινική διαδικασία από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ακολούθησε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ τον Μάρτιο του 2013 ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στον ανακριτή Ρόδου, στον οποίο αρνήθηκε όσα του καταλογίζονταν και είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν δημοσιοποιηθεί τότε, από τον Δεκέμβριο του 2007 (όταν ο κατηγορούμενος ήταν 25 ετών) συζούσε με τη μαθήτρια και η σχέση τους συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια, ώσπου εκείνη ενηλικιώθηκε. Ομως οι γονείς της κοπέλας δεν αποδέχτηκαν ποτέ τη σχέση αυτή, με τον πατέρα της να έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την έντονη αντίθεσή του, κάτι που είχε ως συνέπεια να τσακωθεί με την κόρη του.

Χώρισαν

Μάλιστα, η τελευταία έμεινε έγκυος και απόκτησε ένα αγοράκι, ενώ το ζευγάρι περίμενε να ενηλικιωθεί η νεαρή μητέρα για να ανέβει επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού η σχέση τους έληξε με την αποχώρηση της κοπέλας, για άγνωστους λόγους.

Η ιστορία αναμένεται να αναβιώσει στις 7 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, στο οποίο παραπέμφθηκε ο 34χρονος με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος από τον Δεκέμβριο του 2007 ως τις αρχές Ιουλίου του 2009 έκανε ασελγείς πράξεις σε άτομο μικρότερο των 15 ετών, και μάλιστα το χρονικό διάστημα ως τις αρχές Ιουλίου του 2008 σε άτομο που είχε συμπληρώσει τα 12, όχι όμως και τα 14 χρόνια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...