Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τέλος στη δράση του ψυχάκια επιδειξία της Ηλιούπολης

Συνελήφθη 46χρονος που είχε γίνει τρόμος για γυναίκες στην Ηλιούπολη, καθώς επί πέντε ολόκληρα χρόνια όχι μόνο έκανε επίδειξη των «προσόντων» του, αλλά αυνανιζόταν μπροστά τους

Συνελήφθη 46χρονος που είχε γίνει τρόμος για γυναίκες στην Ηλιούπολη, καθώς επί πέντε ολόκληρα χρόνια όχι μόνο έκανε επίδειξη των «προσόντων» του, αλλά αυνανιζόταν μπροστά τους

Κάθε πρωί επί πέντε ολόκληρα χρόνια έκανε… επίδειξη των «προσόντων» του σε ανυποψίαστες γυναίκες στις γειτονιές της Ηλιούπολης ένας 46χρονος και, αφού ικανοποιούσε τα αρρωστημένα γούστα του, πήγαινε σαν κύριος στη δουλειά του! Υστερα από δεκάδες καταγγελίες που είχαν υποβάλει στην Αστυνομία οι γυναίκες οι οποίες έπεσαν θύματά του, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον πρωταγωνιστή της απίστευτης ιστορίας.

Ο Γ.Μ. εντόπιζε σπίτια στα οποία ζούσαν γυναίκες και συνήθιζε να βγάζει σε κοινή θέα τα γεννητικά όργανά του, να αυνανίζεται και να βρίζει χυδαία τα θύματά του όταν τον έπαιρναν είδηση και έβαζαν τις φωνές, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί κατά καιρούς! Ωστόσο η εμμονή που είχε πάθει το τελευταίο διάστημα με δύο συγκεκριμένες γυναίκες οι οποίες κατοικούν στο ισόγειο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη οδήγησε στη σύλληψή του το πρωί της 23ης Αυγούστου.

Ο 46χρονος επιδειξίας είδε για πρώτη φορά πριν από αρκετούς μήνες τις δύο γυναίκες που κατοικούν στη συγκεκριμένη πολυκατοικία και του άρεσαν τόσο πολύ που ενέταξε στις συνήθειές του την «επίσκεψη» στον ακάλυπτο του κτιρίου. Εμφανιζόταν μπροστά στα παράθυρα του σπιτιού τους, τους έδειχνε τα «κάλλη» του και αυνανιζόταν ενώ ταυτόχρονα φώναζε χυδαίες εκφράσεις.

Η επιμονή του να παρενοχλεί τις συγκεκριμένες γυναίκες, που τον οδήγησε ξανά στην πόρτα τους το πρωινό της Τρίτης 23 Αυγούστου, στάθηκε μοιραία. Εμφανίστηκε ακόμη μία φορά μπροστά στο παράθυρό τους και άρχισε να επιδεικνύει τα γεννητικά όργανά του, κάνοντας παράλληλα προσβλητικά σεξουαλικά σχόλια. Οταν έγινε αντιληπτός, ένοικοι των γύρω διαμερισμάτων άρχισαν να τον κυνηγούν και παράλληλα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει με το αυτοκίνητό του, αλλά για κακή του τύχη κάποιοι εκ των ενοίκων σημείωσαν τον αριθμό του.

Αυτόφωρο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα στοιχεία κατόχου του αυτοκινήτου και τον αναζήτησαν στην κατοικία του. Δεν κατάφεραν να τον βρουν εκεί και, έπειτα από έντονες αναζητήσεις, τον πέτυχαν στον χώρο εργασίας του, στην οδό Μιχαλακοπούλου, στους Αμπελοκήπους. Ο 46χρονος συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που εστάλη στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Από τις καταθέσεις των θυμάτων προέκυψε ότι ο Γ.Μ. πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ίδιο σημείο του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας και αυνανιζόταν σε δημόσια θέα. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια ανακριτή, ο οποίος αναμένεται να διατάξει την εξέτασή του από ψυχίατρο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...