Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Glam γάμος (Νο 2) για Ιωάννου jr

Ο γιος του Δάκη, Στέλιος, έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την έγκυο σύντροφό του Αλίνα τον Οκτώβριο! VIP guests στη δεξίωση στο «Intercontinental»

Τα σκαλιά της εκκλησίας είναι έτοιμοι να ανέβουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην Αθήνα ο εφοπλιστής Στέλιος Ιωάννου και η αγαπημένη του σύντροφος Αλίνα Ξύδη, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Ο πολυαναμενόμενος (δεύτερος) γάμος του μεγαλύτερου γιου του παγκοσμίου φήμης συλλέκτη και ιδιοκτήτη του Κέντρου Τεχνών ΔΕΣΤΕ Δάκη Ιωάννου θα είναι μια θεαματική υπερπαραγωγή κόστους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όπως αρμόζει στη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια. 4wf3etes 3Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί με καθυστέρηση ενός χρόνου. Το μυστήριο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο η πρώτη εγκυμοσύνη της μέλλουσας κυρίας Ιωάννου φρέναρε τα σχέδια κι έτσι ο γάμος μετατέθηκε για το 2016.

Οι προετοιμασίες

Τα πολυτελή προσκλητήρια μοιράστηκαν ήδη στους VIP καλεσμένους της «χρυσής» guest list, οι οποίοι θα καταφθάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα από τις τέσσερις μεριές του πλανήτη, και μεταξύ των οποίων βρίσκονται μεγάλα ονόματα του ελληνικού επιχειρείν, της διεθνούς εικαστικής αφρόκρεμας και του παγκόσμιου τζετ σετ.

Ο ρυθμός των γαμήλιων προετοιμασιών με αγορές και παραγγελίες αρκετών χιλιάδων ευρώ στο Λονδίνο είναι πυρετώδεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται τα σχέδια για τον στολισμό, τα γλυκά, το μενού της βραδιάς και το μουσικό πρόγραμμα της χλιδάτης γαμήλιας δεξίωσης που θα δοθεί στο ξενοδοχείο «Intercontinental» της Λ. Συγγρού, επιχείρηση του ομίλου Ιωάννου, στις σουίτες του οποίου θα φιλοξενηθούν οι προσκεκλημένοι από το εξωτερικό. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ολόκληρη επιχείρηση για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο κτίριο, ειδικά για την ημέρα, με εξονυχιστικούς ελέγχους, σκυλιά και διπλασιασμό των ανδρών φρουράς, που θα ενταθούν από την 1η Οκτωβρίου.

Ο Στέλιος Ιωάννου, που ασχολείται με τα ναυτιλιακά, είναι πρόεδρος της εταιρίας Soloi, στην οποία διευθύνων σύμβουλος είχε διατελέσει ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΑΝΤ1 Τζώνη Καλημέρης το διάστημα που ήταν παντρεμένος με την αδελφή του Μαρία Ιωάννου. 4wf3etes 1Ο πρωτότοκος γιος του Δάκη Ιωάννου δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό όσο ο πατέρας του ή ο αδελφός του Χρήστος. Μοιάζει περισσότερο στη low profile αδελφή του Ελλη Ιωάννου, σύζυγο του Γιώργου Τάνε και μητέρα ενός κοριτσιού. Ο Στέλιος έχει πάθος με τα ταξίδια και την ηλεκτρονική μουσική και οι φίλοι του, μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Ρουβάς, τον χαρακτηρίζουν χαλαρό και cool. Είναι ο δημιουργός της Velix Music και παίζει μουσική από το Μαϊάμι έως και τη Μύκονο με παγκοσμίου φήμης djs, όπως ο Tiesto, τον οποίο δεν αποκλείεται να δούμε στη δεξίωση να κάνει τα μαγικά του! Επίσης, ο Στέλιος έχει βρεθεί στα decks και με τον Θοδωρή Μισόκαλο, τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, διασκεδάζοντας στο παρελθόν τους θαμώνες μεγάλων κλαμπ, όπως το Chateau, όπου το κοινό τούς αποθέωνε.

Η αγάπη του για τη μουσική τον ένωσε με την Αλίνα του, με την οποία το φετινό καλοκαίρι διασκέδασαν με την καρδιά τους στη Μύκονο και την Κέρκυρα. Η μέλλουσα σύζυγός του είναι ένα όμορφο, τρυφερό κορίτσι που αγαπά το τραγούδι και στο παρελθόν υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος Anima μαζί με την καλή της φίλη Παυλίνα Βουλγαράκη, κόρη του πρώην βουλευτή Γιώργου Βουλγαράκη.

Ο μεγάλος έρωτας που είχε άδοξο τέλος

Ο Στέλιος Ιωάννου θα ντυθεί γαμπρός δεύτερη φορά. Ο πρώτος γάμος του ήταν φαντασμαγορικός και έγινε το 2011 με ένα απλό κορίτσι, που εργαζόταν τότε ως στέλεχος στον τομέα προγράμματος του ΑΝΤ1, την καλλονή Λήδα Χατζηνικολάου, ύστερα από δυόμισι χρόνια μεγάλου έρωτα.

Το παραμυθένιο μυστήριο τελέστηκε στο ιδιόκτητο εκκλησάκι της βίλας της οικογένειας Ιωάννου στην Κέρκυρα, με τη νύφη υπέρλαμπρη μέσα στο υπέροχο νυφικό του οίκου Oscar de la Renta, παρουσία της ελληνικής high society και διεθνών προσωπικοτήτων που κατέφθασαν στο νησί με θαλαμηγούς και ναυλωμένα τσάρτερ ειδικά για την περίσταση.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Σπανός της Βιοϊατρικής με τη σύζυγό του και η μεγαλύτερη αδελφή του γαμπρού Ελλη Ιωάννου με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Γιώργο Τάνε. Ο νεαρός εφοπλιστής φρόντισε τότε το bachelor party του να γίνει στο Λας Βέγκας για να διασκεδάσει με τους φίλους του χωρίς την έγνοια των παπαράτσι.

Ωστόσο ο έγγαμος βίος του τερματίστηκε γρήγορα και άδοξα, όταν ο Λεωνίδας -το αγοράκι που απέκτησε με την τότε σύζυγό του και του έδωσαν το όνομα του διάσημου παππού του, Δάκη- ήταν μόλις δύο μηνών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...