Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025

Πάνος Κιάμος: «Παράτα με»

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά «Παράτα με» στο δεύτερο single...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαιρινό...

Ελενα Χαραλαμπούδη: Σκά(ε)ι γέλιο με τη viral «μαμά»

Η viral μαμά του YouTube και του TikTok με...

«My Style Rocks» χωρίς Στέλιο Κουδουνάρη

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Kουδουνάρης εκτός του...

«Bασίλισσα» η Ζιζέλ και στη λίστα με τα χρυσά μοντέλα

Το top ten του «Forbes» με τις πιο ακριβοπληρωμένες της πασαρέλας και οι «εκπλήξεις» με Μος και Αμπρόζιο, που είναι στη 13η θέση

Αδιαφιλονίκητη «βασίλισσα» της πασαρέλας παραμένει η Ζιζέλ Μπούντχεν, σύμφωνα με τη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του περιοδικού «Forbes» για τη χρονιά που πέρασε. Η 36χρονη Βραζιλιάνα, αν και παρουσίασε 30% μείωση κερδών σε σχέση με τα προηγούμενα στοιχεία, κατέκτησε την πρώτη θέση της λίστας, με έσοδα 27.300.000 ευρώ, εμφανίζοντας σχεδόν τριπλάσια κέρδη από την Αντριάνα Λίμα, την Κένταλ Τζένερ και την Κάρλι Κλος, που ακολουθούν.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η Λίμα με 9.400.000 ευρώ κρατήθηκε με νύχια και με δόντια στη δεύτερη θέση, καθώς ακολούθησαν σε απόσταση αναπνοής, με 9.000.000 ευρώ, η νεότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, κυρίως χάρη στο διαφημιστικό της συμβόλαιο με την Estee Lauder, και η Κάρλι Κλος, η οποία, αν και διπλασίασε τα κέρδη της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, «ισοβάθμησε» με την Τζένερ στην τρίτη θέση. 

Η Τζίτζι Χαντίντ κατάφερε να βρει μια θέση στην αφρόκρεμα, κυρίως χάρη στα πολυάριθμα διαφημιστικά της συμβόλαια, με εταιρίες όπως Maybelline, Evian, BMW και TopShop, κερδίζοντας συνολικά 8.000.000 ευρώ τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτή και η Κένταλ Τζένερ έγιναν διάσημες μέσα από τα reality shows «The Kardashians» και «The Real Housewives of Beverly Hills», αντίστοιχα, στα οποία πρωταγωνιστούσαν οι οικογένειές τους.

Ακριβώς το ίδιο ποσό μπήκε και στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι. Η 29χρονη καλλονή από τη Βρετανία οφείλει μέρος των κερδών της στη μεγάλη επιτυχία της σειράς ρούχων που δημιούργησε σε συνεργασία με τα M&S το 2012, η οποία έκτοτε επεκτάθηκε και περιλαμβάνει αρώματα, αθλητικά ρούχα και μακιγιάζ.

Στην έβδομη θέση της λίστας συναντάμε το μοντέλο και ηθοποιό πια Κάρα Ντελεβίν, η οποία μπορεί να μην εμφανίζεται πια τόσο συχνά στην πασαρέλα, αλλά τα συμβόλαιά της με τις εταιρίες YSL Beauty, Burberry και Tag Heuer κατάφεραν να την κρατήσουν στο top 10, με 7.600.000 ευρώ.
Ακολουθούν οι Κάντις Σουάνπολ και

Λιου Γουέν στην προτελευταία θέση της λίστας, με 6.300.000 ευρώ έκαστη, οι οποίες κατάφεραν να διατηρηθούν στην ελίτ παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Τη χρυσή δεκάδα συμπληρώνει η Μιράντα Κερ με 5.300.000 ευρώ, η οποία πολλαπλασίασε τα κέρδη της μετά τον αρραβώνα της με τον δισεκατομμυριούχο εφευρέτη του Snapchat Εβαν Σπίγκελ. Από τα λεγόμενα «πρώτα ονόματα», η Κέιτ Μος και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο φιγουράρουν στη 13η θέση, με 4.500.000 ευρώ, ενώ πριν από αυτές βρίσκονται, με 4.950.000 ευρώ, η Λάρα Στόουν και η Ναταλία Βοντιάνοβα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
spot_img
spot_img