Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο…αμπελουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπόσχεση κατάργησης φόρου στο κρασί

Θερμή υποδοχή στη Νεμέα από τους οινοπαραγωγούς στον πρόεδρο της Ν.Δ. που επισκέφθηκε την περιοχή

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Θερμή υποδοχή στη Νεμέα από τους οινοπαραγωγούς στον πρόεδρο της Ν.Δ. που επισκέφθηκε την περιοχή

Μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την ίδια αδυναμία με τη στήλη. Ητοι, και στους δύο αρέσουν τα ροζέ κρασιά που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις των Ελλήνων. Ως δεύτερη επιλογή του έρχεται το λευκό κρασί.

Ο… αμπελουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπόσχεση κατάργησης φόρου στο κρασί! Θερμή υποδοχή στη Νεμέα από τους οινοπαραγωγούς στον πρόεδρο της Ν.Δ. που επισκέφθηκε την περιοχή Μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την ίδια αδυναμία με τη στήλη.

liontari 2581661

Ητοι, και στους δύο αρέσουν τα ροζέ κρασιά που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις των Ελλήνων. Ως δεύτερη επιλογή του έρχεται το λευκό κρασί. Αυτό εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του που τον συνόδευαν στη Νεμέα, όπου ο πρόεδρος περπάτησε στα περίφημα αμπέλια της περιοχής.

krasi 2581679

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους αμπελώνες από τους αγρότες, οι οποίοι τώρα ετοιμάζονται για τον τρύγο τους, και υποσχέθηκε την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, φόρο που επέβαλε η κυβέρνηση. Στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας τον υποδέχθηκαν θερμά, όπως θερμά εκείνος έτεινε να… χαιρετήσει αντίγραφο του λιονταριού της Νεμέας που βρισκόταν έξω από το δημαρχείο της πόλης (τουλάχιστον αυτό δείχνει η φωτό)!

Η Γεροβασίλη και το γεφύρι της Πλάκας
img 1463

Κλαρίνα, συρτοί χοροί ηπειρώτικοι και το γεφύρι που ξαναχτίζεται. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος έσυραν τον χορό, τιμώντας την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του γεφυριού της Πλάκας (το μοναδικό μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων και εκπληκτικό μνημείο λαϊκού πολιτισμού), που κατέρρευσε τον χειμώνα του 2015 ύστερα από καταρρακτώδη βροχή. Στα συντρίμμια του, αν θυμάστε τότε, είχε… κλάψει και ο Αλέξης Τσίπρας.

stefou gerobasili

Εκεί λοιπόν βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες η Ολγα και ο Γιάννης, που τον έσυραν λιγάκι… τον χορό! Οι συριζαίοι το ‘χουν στις πίστες. Σε άλλα υστερούν! Για το ιστορικό γεφύρι όμως, όπου ο Βελουχιώτης και ο Ζέρβας ήρθαν σε συμφωνία, όλα χαλάλι!

Ζουράρις με γερμανικό πέδιλο

zoyr 3 2581571

Τι βλέπουν τα ωραία καταπράσινα μάτια μου; Πέδιλο χωρίς πεντικιούρ; Απαράδεκτο. Και μάλιστα στη Βουλή, δυο φορές απαράδεκτο! Πώς υπέπεσε σε αυτό το λάθος ο απόλυτα λεπτομερής και πολύ προσεγμένος βουλευτής Κώστας Ζουράρις; Απορώ! Φόρεσε το πεδιλάκι, απομεινάρι διακοπών, ίσως από την εναλλακτική Ιο, ίσως από τη Γαύδο ή κι εγώ δεν ξέρω από ποιο «αριστερό προορισμό», και ήρθε να παραστεί στο νομοσχέδιο για την Παιδεία χθες στη Βουλή. Εντάξει, καθένας και η αισθητική του. Αλλά χωρίς να περιποιηθούμε λίγο τα νυχάκια, κ. Ζουράρι; Εσείς που, απ’ όσο ξέρω, ακόμη και για να δώσετε συνέντευξη προτείνετε στους δημοσιογράφους να διαβάσουν τα πονήματα που έχετε γράψει από γεννησιμιού σας; Πώς υποπέσατε σε τέτοιο ατόπημα;

Τσίπρας διά χειρός Γονίδηgonidhs

Το πορτρέτο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα προσπαθήσει να φιλοτεχνήσει ο αγαπημένος μου και αγαπημένος πολλών ακόμη καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης. Αυτό είναι το… όνειρό του. Μέχρι τότε θαυμάζουμε όλοι τις πετυχημένες… ζωγραφικές απόπειρές του από την Κύθνο, όπου πέρασε το καλοκαίρι του. !


*Μάζεψε τα λουριά των βουλευτών ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Ποτέ άλλοτε στα κοινοβουλευτικά χρονικά δεν ήταν παρόντες 197 βουλευτές στο Κοινοβούλιο, όπως ήταν χθες, 31 Αυγούστου! Συνήθως μαζεύονταν, χαλαρά πάντα βέβαια, τον Οκτώβριο. Φυσικά, το σοκολά ήταν το χαρακτηριστικό χρώμα όλων τους. Τόσο, που συριζαίος βουλευτής πείραζε με χιούμορ τον βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη, που ήταν ο πιο… σκούρος απ’ όλους, λέγοντάς του: «Κι εγώ αυτό το χρώμα ήθελα, αλλά δεν το τερμάτισα… για να μην παρεξηγηθώ»! Οπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι όλες οι αποχρώσεις του καφέ επέστρεψαν στη Βουλή νωρίτερα από ποτέ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...