Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Μαμά λήστεψε κόρη!

25χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι η 49χρονη μητέρα της μπήκε στο διαμέρισμά της από το παράθυρο και άρπαξε 5.000 ευρώ και τα νυφικά παπούτσια της

Δεν πρέπει να υπάρχει προηγούμενο παρόμοιο με την υπόθεση μιας διάρρηξης που εξιχνιάστηκε στον Πύργο και έχει προκαλέσει σούσουρο στην πόλη.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Το θύμα, μια 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε την ίδια της τη μητέρα ότι εκμεταλλεύτηκε την απουσία της για να παραβιάσει ένα παράθυρο και να κλέψει όχι μόνο τις οικονομίες της αλλά και τα… νυφικά παπούτσια της!

Οταν η κόρη κατήγγειλε στην Αστυνομία τη διάρρηξη, επισήμανε στους αστυνομικούς ότι η μόνη που γνώριζε ότι έκρυβε 5.000 ευρώ στο συρτάρι της κούνιας του παιδιού της ήταν η 49χρονη μητέρα της, που μάλιστα φορούσε το… ίδιο νούμερο παπούτσια με τις αξίας περίπου 500 ευρώ γόβες του γάμου της! Η 49χρονη γιαγιά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και πλέον θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της όχι μόνο στη Δικαιοσύνη αλλά και στην ίδια της την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, την ώρα που η ανυποψίαστη 25χρονη έλειπε από το σπίτι, κάτι που γνώριζε η μητέρα της και αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Αγνωστο με ποιον τρόπο, κατάφερε να παραβιάσει ένα παράθυρο και μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού της κόρης της. Χωρίς να πειράξει κάτι άλλο, πήγε κατευθείαν στην κούνια του μωρού, όπου το θύμα έκρυβε τις οικονομίες της οικογένειας -περίπου 5.000 ευρώ- και τις άρπαξε. Μάλιστα, προτού εξαφανιστεί, άρπαξε ακόμη κάποια αντικείμενα, καθώς και τα νυφικά παπούτσια της κόρης της.

Η μόνη που γνώριζε

Οταν η 25χρονη επέστρεψε στο σπίτι, αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής και το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Φέρεται, μάλιστα, ότι δήλωσε στους έκπληκτους αστυνομικούς ότι είναι πεπεισμένη ότι η μητέρα της ήταν ο «ποντικός» που τρύπωσε στο διαμέρισμα και την ξάφρισε, καθώς ήταν η μόνη που γνώριζε για την ύπαρξη των χρημάτων αλλά και το ακριβές σημείο στο οποίο φυλάσσονταν!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου αναζήτησαν την 49χρονη και όταν την εντόπισαν, της πέρασαν χειροπέδες, παρόλο που τα αρνήθηκε όλα και από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της δεν βρέθηκαν τα κλοπιμαία. Πάντως, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για υφαίρεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος την παρέπεμψε στον ανακριτή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...