Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Νέοι μπελάδες για Κρις Μπράουν

Ο διάσημος τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους $250.000! Συνελήφθη ύστερα από καταγγελία πρώην εστεμμένης την οποία σημάδευε με το όπλο του

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίσσονταν για ώρες έξω από την πολυτελή οικία του Κρις Μπράουν, με τον τραγουδιστή πια να σαρώνει όλα τα βραβεία στην κατηγορία «ένοπλος νταής».

Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ακόμα πιο γνωστός για την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του, Ριάνα, αυτή τη φορά φέρεται ότι σημάδεψε μια πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, η οποία βρισκόταν στην 4r3qa4twr 1έπαυλή του για «επαγγελματικούς λόγους». Η Μπέιλι Κούραν, Miss Regional California 2016, κάλεσε την αστυνομία στις 3 τα ξημερώματα και κατήγγειλε ότι ο Μπράουν τη σημάδευε με το όπλο επειδή εκείνη θαύμασε τον διαμαντένιο σταυρό ενός φίλου του!

Δεν άνοιγε την πόρτα

Περιπολικά κατέφθασαν στην έπαυλη του τραγουδιστή στο Λος Αντζελες. Αρχισαν να χτυπάνε κουδούνια και πόρτες, αλλά για ώρες κανένας δεν άνοιγε. Εν τω μεταξύ, ο Κρις Μπράουν ανέβασε στο Instagram βίντεο που κατηγορούσε τους αστυνομικούς ότι ασχολούνται τόσο πολύ μαζί του επειδή είναι μαύρος.

«Πρέπει να σταματήσετε το παιχνίδι αυτό στο οποίο κάνετε εμένα τον κακό, σαν να τρελάθηκα. Είστε η χειρότερη φάρα του κόσμου, εσείς, η αστυνομία» είπε, μεταξύ άλλων, στο ξέσπασμά του.

Η καταγγέλλουσα δε, με δικό της βίντεο στο Instagram στο οποίο επέμενε ότι η καταγγελία της ήταν σοβαρή, περιέγραψε, με τρόπο που κόβει την ανάσα, πώς ξέφυγε από την έπαυλη. Επειδή, όπως λέει, αρνήθηκε να υπογράψει συμφωνία σιωπής, μετά το συμβάν, άρπαξε το κινητό της και το έβαλε στα πόδια με μια φίλη της. Ωστόσο, την ακολούθησε άτομο από το περιβάλλον του Μπράουν, ο οποίος τις καταδίωξε με αυτοκίνητο, αλλά εκείνες κατάφεραν να του ξεφύγουν καθώς κρύφτηκαν κάτω από ένα SUV, που ήταν παρκαρισμένο σε γειτονικό σπίτι. Η Κούραν πάντως, όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ, έχει και εκείνη «σχέσεις» με τις Αρχές ασφαλείας, αφού το ποινικό μητρώο της κάθε άλλο παρά λευκό είναι. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης την έχει καλέσει για ανάκριση, καθώς έχει κατηγορηθεί για την κλοπή τσάντας Louis Vuitton κατά τη διάρκεια πάρτι που γινόταν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Plaza» το 2013. Ο Κρις Μπράουν συνέχισε να αρνείται την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι του για 11 ώρες μετά την καταγγελία και όταν αυτοί τελικά εξασφάλισαν ένταλμα, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 250.000 δολαρίων, με τη βοήθεια του ελληνικής καταγωγής δικηγόρου του, Μαρκ Γκεράγκος, ο οποίος και θα χειριστεί την κατηγορία για απόπειρα σωματικής βλάβης με τη χρήση όπλου, που απαγγέλθηκε στον «τσαμπουκά» πελάτη του.

Σύμφωνα, τέλος, με δημοσιεύματα, τις ώρες που ο τραγουδιστής αρνιόταν την είσοδο στους αστυνομικούς, φέρεται ότι πέταξε από το παράθυρο μια τσάντα με όπλα και ναρκωτικά.

4r3qa4twr 2Οταν έσπασε στο ξύλο τη Ριάνα!

Με μια άγρια επίθεση στη Ριάνα, που ήταν τότε το κορίτσι του, ο Κρις Μπράουν απασχόλησε πρώτη φορά -ως γνωστός στο κοινό τουλάχιστον- την αστυνομία. Ηταν 8 Φεβρουαρίου του 2009, μόλις στα 19 χρόνια του, όταν γρονθοκόπησε, έπιασε από τον λαιμό και δάγκωσε τη Ριάνα (φωτό), αφήνοντάς της ορατά σημάδια και τραύματα, για τα οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ο τραγουδιστής παραδόθηκε στην αστυνομία και μετά παραδέχθηκε την ενοχή του. Και η συνέχεια ήταν «πλούσια»…

14 Ιουνίου 2012: Ενεπλάκη σε καβγά με τον Ντρέικ και την παρέα του σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οκτώ άτομα από μπουνιές και σπασμένα μπουκάλια. Αιτία του καβγά φέρεται ότι ήταν η Ριάνα.

27 Ιανουαρίου 2013: Διαπληκτίστηκε με τον Φρανκ Οσιαν για έναν χώρο στάθμευσης έξω από στούντιο ηχογράφησης στο δυτικό Χόλιγουντ. Εσπρωξε και γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του, ο οποίος ωστόσο δεν κινήθηκε νομικά εις βάρος του.

27 Οκτωβρίου 2013: Συνελήφθη, επειδή γρονθοκόπησε σπάζοντας τη μύτη άντρα που επιχείρησε να τον τραβήξει φωτογραφία έξω από ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον. Τελικά καταδικάστηκε σε 90 μέρες εγκλεισμού σε ειδική κλινική για να παρακολουθήσει πρόγραμμα διαχείρισης θυμού.

14 Μαρτίου 2014: Εκδιώχθηκε από την κλινική, επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ για ναρκωτικά και άγγιξε μία άλλη ασθενή με απρεπή τρόπο.

14 Σεπτεμβρίου 2015: Γυναίκα από το Κολοράντο κατέθεσε αγωγή για επίθεση που δέχτηκε ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο της περιοδείας του Μπράουν, επειδή δεν παρέδωσε το κινητό της.

2 Ιουνίου 2016: Κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε μια γυναίκα, επειδή προσπάθησε να τον τραβήξει φωτογραφία ύστερα από εμφάνισή του σε κλαμπ του Λας Βέγκας.

23 Ιουνίου 2016: Ο πρώην μάνατζέρ του Mike G κατέθεσε αγωγή υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε επίθεση από τον τραγουδιστή τον Μάιο, ενώ αυτός βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...