Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Καλλιτεχνική συνύπαρξη από Ελληνες της διασποράς

Από την ΕΤ3 αύριο το απόγευμα.

Ελληνες καλλιτέχνες της διασποράς, σε Γερμανία και Ολλανδία, φοιτητές του Πανεπιστημίου του Ντελφτ, τον Γιάννη Μεράβογλου, διευθυντή ραδιοσταθμού στην Αυστραλία, και τους ποδηλάτες Νίκο Ράδη και Βασίλη Κιρτζάκη συναντά σήμερα στις 18.30 η «Διασπορά» της ΕΤ3. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Χρύσα Σάμου φιλοξενεί τον γητευτή του φωτός Τόνι Μανιάτη, την Αλεξάνδρα Ζώη από την Πάτρα που μας χαρίζει εικαστικά σύμβολα και γράμματα-ιστορίες τέχνης, τον Μακεδόνα Γιάννη Βελλή της Μελίνας, της Κάλλας και της Μέριλιν. Στη συνέχεια συναντά τους φοιτητές της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Ντελφτ. Οι νεοφερμένοι στην Ολλανδία Ελληνες καταθέτουν τον προβληματισμό τους για το μέλλον όχι στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Επισημαίνουν κινδύνους και εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο οι νέοι μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα τους με τις γνώσεις και τις διακρίσεις που λαμβάνουν στο εξωτερικό. Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει το εγχείρημα δύο νέων ομογενών της Γερμανίας, των Νίκου Ράδη και Βασίλη Κιρτζάκη, να διανύσουν την απόσταση Στουτγάρδη – Αθήνα με ποδήλατο. Τέλος, ο διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού της Αυστραλίας Γιάννης Μεράβογλου μάς συστήνει τον Ελληνισμό του Σίδνεϊ που στέκει αρωγός στην ελληνική κρίση, βοηθώντας μέσα από ραδιομαραθωνίους ιδρύματα της χώρας μας, ενώ δίνει το στίγμα της νέας ελληνικής μετανάστευσης που αποκρυσταλλώνει τι πρέπει να αποφεύγουν εκείνοι που στρέφουν το βλέμμα για μια δεύτερη ευκαιρία στην πολυπολιτισμική ήπειρο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα