Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

14χρονη σκλάβα του σεξ στο κρεβάτι του νονού της

Ο νονός της την κακοποίησε και μετά την «πάσαρε» σε φίλο του, ο οποίος την κρατούσε αιχμάλωτη, τη βίαζε και παράλληλα την εξέδιδε σε τέσσερις γνωστούς του

Από σαράντα κύματα έχει περάσει ήδη η ζωή ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών, που το έσκασε από ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στα Γιαννιτσά Πέλλας για να καταλήξει «μπαλάκι» στα χέρια αδίστακτων μαστροπών, οι οποίοι μάλιστα είναι πολύτεκνοι! Η ανυπεράσπιστη μικρούλα εμπιστεύτηκε την τύχη της στον… νονό της ο οποίος φέρεται ότι τη βίασε και την παρέδωσε σε έναν φίλο του, που την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα-κολαστήριο στη Λάρισα, όπου τη βίαζε και αυτός, ενώ ταυτόχρονα την εξωθούσε στην πορνεία!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ακόμη και οι αστυνομικοί έφριξαν όταν μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν το κακοποιημένο κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση, να τους κοιτάζει σαν πληγωμένο αγρίμι. Η θλιβερή ιστορία της 14χρονης προκαλεί συγκίνηση, αλλά και αγανάκτηση. Οπως έγινε γνωστό, δεν ένιωσε ποτέ σταθερότητα και οικογενειακή στοργή.

Η μητέρα της, η οποία ζούσε στη Θεσσαλονίκη, έχει άλλα εννέα (!) παιδιά, αλλά η κηδεμονία τής είχε αφαιρεθεί από τις Αρχές επειδή απασχολούσε συχνά την Αστυνομία με κλοπές.

Το οικογενειακό περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο για το 14χρονο κοριτσάκι και, προκειμένου να είναι ασφαλές, εστάλη για φιλοξενία σε ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα προστασίας ανηλίκων στα Γιαννιτσά.

Ομως, δεν έμεινε πολύ εκεί… Τον Φεβρουάριο η έφηβη κατάφερε να το σκάσει, ίσως με τη βοήθεια της μητέρα της, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Επί έξι ολόκληρους μήνες γυρνούσε από δω κι από κει βρίσκοντας προσωρινά κατάλυμα σε σπίτια συγγενών ή πρόσκαιρων φίλων που είχε γνωρίσει, ενώ πολλές φορές κοιμόταν στα παγκάκια. Αγνωστο πώς, κατόρθωσε να φτάσει μόνη της ως τη Λάρισα απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της, αναζητώντας συγγενείς για να τη φιλοξενήσουν.

Η κακή της μοίρα έριξε τον Αύγουστο στον δρόμο της τον νονό της, έναν 56χρονο συνταξιούχο υπάλληλο του Δήμου Τυρνάβου στον τομέα της καθαριότητας και πατέρα τεσσάρων παιδιών! Εκείνος προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει, αλλά μόλις η μικρή εγκαταστάθηκε στο σπίτι του πέταξε τη μάσκα και έδειξε όλη την απανθρωπιά του.

Βαριά αδικήματα

Η 14χρονη υποστηρίζει ότι τη βίασε και την «πάσαρε» σε έναν πρώην συνάδελφό του, αλλά ο ίδιος αρνείται τον βιασμό. Ακόμη κι έτσι, όμως, κατηγορείται για βαριά αδικήματα, με βασικό αυτό της αρπαγής ανηλίκου, αλλά και για απλή συνέργεια σε μαστροπεία.

Ερμαιο της δυστυχίας της και παρά τη θέλησή της η 14χρονη βρέθηκε τον Δεκαπενταύγουστο στα χέρια ενός 55χρονου φίλου του νονού της, εποχικού υπαλλήλου του Δήμου Τυρνάβου που έχει επτά παιδιά.

Οι εφιάλτες της έγιναν ακόμη χειρότεροι, καθώς την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα-κολαστήριο που είχε νοικιάσει στην ίδια πολυκατοικία όπου κατοικεί με την οικογένειά του! Εκεί τη βίαζε συνεχώς επί δύο ολόκληρες εβδομάδες και παράλληλα την υποχρέωνε να έχει σεξουαλικές επαφές με τρεις Ελληνες και έναν Αλβανό, οι οποίοι τον πλήρωναν γι’ αυτό!

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας, που είχαν δεχθεί καταγγελίες από περιοίκους για όσα φρικτά διαδραματίζονταν μέσα στους τέσσερις τοίχους του διαμερίσματος, έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον 55χρονο, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό ανήλικης.

Οταν απελευθέρωσαν το άτυχο κορίτσι, έμειναν έκπληκτοι από το αποτρόπαιο θέαμα που παρουσίαζε εξαιτίας της αδιάκοπης κακοποίησης που υφίστατο. Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 56χρονο νονό της 14χρονης και τον οδήγησαν μαζί με τον 55χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τους τέσσερις άνδρες που είχαν συστηματικά σεξουαλικές επαφές αντί αμοιβής με την ανυπεράσπιστη κοπέλα, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έπαιξαν και άλλα πρόσωπα ρόλο στο ατέλειωτο δράμα του κοριτσιού.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...