Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Το pc κρύβει (;) το μυστικό της αυτοκτονίας του 15χρονου

Χερσόνησος Κρήτης: Στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο υπολογιστής του 15χρονου που κρεμάστηκε με το σεντόνι μέσα στο δωμάτιό του

Στον υπολογιστή όπου «σέρφαρε» με τις ώρες ο 15χρονος που απαγχονίστηκε με ένα σεντόνι στο σπίτι του στη Χερσόνησο της Κρήτης αναζητούν απαντήσεις για την αιτία της τραγωδίας οι ειδικοί της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο νεαρός περίμενε να φύγουν οι γονείς και τα αδέλφια του και, όταν σιγουρεύτηκε ότι ήταν μόνος στο σπίτι, έκανε πράξη την απόφασή του να φύγει από τη ζωή.

Εκλεισε την πόρτα του δωματίου του, πήρε το σεντόνι από το κρεβάτι του, έδεσε γερά τη μία άκρη του στον σωλήνα του καλοριφέρ και την άλλη άκρη την έκανε θηλιά και την πέρασε στον λαιμό του φτιάχνοντας μια αυτοσχέδια αγχόνη. Το άψυχο σώμα του άτυχου μαθητή βρήκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πατέρας του, ο οποίος μέσα στα ουρλιαχτά του άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τον ίδιο και τη σύζυγό του να θρηνούν απαρηγόρητοι τον χαμό του παιδιού τους. Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, ενώ οι γείτονες πήγαν να συμπαρασταθούν στους τραγικούς γονείς που κατάγονται από τη Ρουμανία και ζουν πολλά χρόνια στην Κρήτη.

Οσοι γνώριζαν τον ανήλικο αυτόχειρα τον περιέγραψαν ως ένα εσωστρεφές παιδί το οποίο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και, μάλιστα, είχε εξεταστεί από γιατρό πριν από μερικούς μήνες. Τους τελευταίους μήνες είχε κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του και περνούσε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή που είχε στο δωμάτιό του.

Οι αστυνομικοί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένος, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, όπου θα γίνει «φύλλο και φτερό» από τους ειδικούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν αν στα δεδομένα του κρύβεται κάτι που πιθανόν να οδήγησε τον άτυχο νεαρό να κόψει το νήμα της σύντομης ζωής του. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρξουν καίριες απαντήσεις. Η είδηση του θανάτου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία ενώ σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...