Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Σόδομα και Γόμορρα μια ανάσα από το νησί της Αποκάλυψης

► Σούσουρο στην Πάτμο για την ολονυχτία με όργια, εκκωφαντική μουσική και αλκοόλ
► Πάρτι (με 300 νεαρούς) στο Χιλιομόδι που ανήκει στη μονή του Αγίου Ιωάννη

Κατάληψη στη βραχονησίδα Χιλιομόδι, που ανήκει στη Μονή του Αγίου Ιωάννη της Πάτμου, φέρεται ότι έκαναν το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου εκατοντάδες νεαροί, οι οποίοι έφτασαν με βάρκες για να πάρουν μέρος σε ολονύκτιο πάρτι που διοργανώθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Σωτήρη Λέτσιου στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια»! Ωστόσο, στην Πάτμο οργιάζουν οι φήμες ότι το πάρτι κατέληξε σε ομαδικά σεξουαλικά όργια και σατανιστικές τελετές!

rweatgerg 3

Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου Σμαράγδας Μουλιάτη της τοπικής ιστοσελίδας Patmostimes αναφέρουν ότι στο Χιλιομόδι έγινε το μεγαλύτερο πριβέ πάρτι του Αυγούστου και ότι οι 300 νέοι που έφτασαν με βάρκες στη βραχονησίδα στις 8.30 το βράδυ της 10ης Αυγούστου έφυγαν από αυτήν στις 7.30 το επόμενο πρωί.

rweatgerg 2«Το πάρτι ήταν πριβέ, οργανωμένο από κάποιον Αθηναίο σε συνεργασία με ντόπιο ιδιοκτήτη καταστήματος και με εισιτήριο 25 ευρώ, το οποίο πλήρωνες όταν έφτανες στο νησί και αντιστοιχούσε στη μεταφορά με βάρκες και σε δύο ποτά. Είχε προηγηθεί η μεταφορά με φουσκωτά του εξοπλισμού, της μουσικής, των ποτών και του φαγητού. Αυτό που μπορούμε να πούμε -γιατί το είδαμε- είναι ότι όσοι αποβιβάστηκαν ήταν νεαρά άτομα, κοπέλες και αγόρια, φανερά ξενυχτισμένα και αρκετά από αυτά παραπατούσαν. Ολοι ήξεραν ότι έγινε πάρτι, όλοι ήταν ανήσυχοι, αλλά κανείς δεν γνώριζε ποιος το οργάνωσε…» αναφέρει η κυρία Μουλιάτη.

Ωστόσο, δεν έγινε επίσημη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα για όσα φέρεται ότι συνέβησαν στο πάρτι και στα αυτιά των αστυνομικών έφθασαν μόνο κάποιες φήμες, οι οποίες ανακυκλώθηκαν ανάμεσα στους κατοίκους του νησιού.

«Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα δεν προκύπτει κάτι σχετικό με τη διοργάνωση σατανιστικών τελετών. Οπως, επίσης, δεν υπάρχει καμιά γραπτή καταγγελία για τέλεση οποιουδήποτε άλλου αδικήματος…» αναφέρουν πηγές της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου. Και προσθέτουν: «Το εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα και ποια, θα φανεί με το τέλος της έρευνας. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο ανακοινώσιμο».

Δεν δόθηκε άδεια

Ο δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος τόνισε ότι δεν δόθηκε άδεια για πάρτι από τη δημοτική Αρχή και ότι ο ίδιος δεν γνώριζε το παραμικρό, αλλά ενημερώθηκε την επομένη της διεξαγωγής του.

«Από καμιά πλευρά δεν υπήρξε ολιγωρία, απλώς όλοι αιφνιδιαστήκαμε. Αλλά και ο ίδιος ο ηγούμενος της Μονής Αγίου Ιωάννη έχει θορυβηθεί πολύ για ό,τι έχει συμβεί. Υστερα από σύσκεψη που έγινε με τον ηγούμενο, την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο, αποφασίσαμε να μη διεξαχθούν ξανά τέτοια πάρτι χωρίς άδειες και τους σχετικούς ελέγχους, που θα πρέπει από πριν να διενεργηθούν. Δεν είναι δυνατόν σε ένα νησί όπως η Πάτμος να λαμβάνουν χώρα τέτοια πάρτι χωρίς να έχει προηγηθεί η σχετική έγκριση και κάτω από νόμιμες προϋποθέσεις. Αυτά θα πρέπει να γίνονται σε κάποια καταστήματα και όχι σε διάφορους εξωτερικούς χώρους, καθώς δεν τηρούνται κανόνες ασφαλείας…» δήλωσε.

Το περιβάλλον της Μονής του Αγίου Ιωάννη είναι ιδιαίτερα φειδωλό και προσεκτικό στις δηλώσεις του. Ο καθηγούμενος της μονής Κύριλλος δήλωσε μέσω συνεργατών του ότι δεν γνώριζε κάτι για το νεανικό πάρτι της 10ης Αυγούστου και ταυτόχρονα διέψευσε τις πληροφορίες ότι έγιναν σατανιστικές τελετές στη βραχονησίδα Χιλιομόδι. Πάντως, παραδέχθηκε ότι ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου για όσα ακούστηκαν και ζήτησε να διερευνήσει το όλο θέμα.

Στο μεταξύ, η έρευνα των αστυνομικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στρέφεται και στη βραχονησίδα Τραγονήσι, όπου επίσης επρόκειτο να διεξαχθεί πάρτι το ίδιο βράδυ, χωρίς να έχει δοθεί σχετική άδεια! Μάλιστα, έχει επιβεβαιωθεί ότι προηγήθηκε τηλεφωνική ενημέρωση -και όχι καταγγελία- της Αστυνομίας από την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη. Οσοι προσπάθησαν να αποβιβαστούν, ενημερώθηκαν από πρόσωπο που διαμένει στη βραχονησίδα ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ και ποιες είναι οι ευθύνες της μονής.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...