Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Μία μοναδική σεζόν αναμένεται να είναι η ερχόμενη για τον Stan

Ο χειμώνας φαίνεται να μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς για τον τραγουδιστή, αφού ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του καλλιτέχνη. Ποιο είναι αυτό; ο Stan για πρώτη φορά στην πορεία του ηγείται ενός σχήματος σε σκηνή και ετοιμάζεται να αναλάβει ένα από τα δυσκολότερα στοιχήματα για κάθε καλλιτέχνη, που αν βγάλει σε πέρας, θα τον ανεβάσει πολλά ακόμα επίπεδα. Την ευκαιρία αυτή μάλιστα του τη δίνει ένα άκρως δημοφιλές και αγαπημένο στέκι στην Αθήνα που έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν πολύ μεγάλα ονόματα του τραγουδιού και δεν είναι άλλο από την Αυτοκίνηση. Στην σκηνή όπου την περασμένη σεζόν παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμά του ο Στέλιος Ρόκκος, τώρα τη θέση του έρχεται να πάρει ο μοναδικός Stan με τις ατελείωτες επιτυχίες του και το μοναδικό του ταμπεραμέντο επί σκηνής. Stan Αυτοκίνηση ετοιμάζονται να συναντηθούν για πρώτη φορά και να μας αποδείξουν πως ο συνδυασμός τους θα αποτελέσει έναν από τους πιο δυνατούς στην Αθήνα. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο τραγουδιστής έχει όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει και με το παραπάνω.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ • STAN • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ο Stan ξεκίνησε την πορεία του ως συνθέτης και μας συστήθηκε μέσα από κομμάτια που υπέγραψε για άλλους καλλιτέχνες, ωστόσο, πολύ σύντομα πέρασε και στο χώρο της ερμηνείας. Το 2010 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο και αμέσως η πορεία του άρχισε να ανεβαίνει κατακόρυφα. Τα τραγούδια του, που έχουν τη μαγική υπογραφή του, γίνονται τεράστιες επιτυχίες, από την πρώτη κιόλας εκείνη κυκλοφορία μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη αυτή επιτυχία οδήγησε τον Stan γρήγορα σε μεγάλες συνεργασίες με πίστες αλλά και με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα μεγάλων ονομάτων του λαϊκού τραγουδιού, ανάμεσα σε αυτά ο Παντελής Παντελίδης, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί ακόμα. Ωστόσο, φέτος, φαίνεται πως έφτασε η στιγμή για εκείνον να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αναλάβει τα ηνία ενός νυχτερινού προγράμματος. Stan Αυτοκίνηση ετοιμάζονται να ενώνουν τις πορείες τους το φετινό χειμώνα και το μόνο σίγουρο είναι πως η συνύπαρξη αυτή θα μας ξετρελάνει.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ • ΜΑΡΟΥΣΙ • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Η Αυτοκίνηση είναι ένα από τα πιο γνωστά live stages στην Αθήνα, που εδώ και χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση της πόλης. Από τη λεωφόρο Κηφισίας και το Μαρούσι, όπου βρίσκεται, μας έχει χαρίσει μοναδικές βραδιές ατελείωτου κεφιού και διασκέδασης με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως ο Διονύσης Σχοινάς και ο Στέλιος Ρόκκος. Ο τελευταίος εμφανίστηκε στη σκηνή του την περασμένη σεζόν και εξέπληξε με το εκπληκτικό πρόγραμμα που παρουσίασε. Φέτος, τη θέση του έρχεται να πάρει ο Stan και η συνεργασία αυτή μόνο ανυπομονησία θα μπορούσε να μας γεμίσει. Stan Αυτοκίνηση ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και απώτερος στόχος τους είναι να ξεσηκώσουν την πόλη της Αθήνας μια και καλή. Και φυσικά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το καταφέρουν. Λίγος καιρός απέμεινε ακόμα για την ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας που έρχεται με φόρα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και αυτή τη σεζόν. Stan Αυτοκίνηση έρχονται δυναμικά να μας γεμίσουν με κέφι, επιτυχίες, χορό και πολύ διασκέδαση. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...